tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kirppiksen säännöt

Kirppis alkaa siis klo20, mutta postaan jo nyt ohjeita teille mahdollisille ostajille.

Myyn siis pois lakkoja, joita ei tule oikeastaan käytettyä, koska omistan toisen lähes identtisen tai jopa täysin identtisen. Laatat myyn pois, koska samoja kuvioita löytyy minulta nykyisin myös xl-laatoista, joten koen pienemmät laatat nyt hieman turhiksi. Kirppispostauksessa näkyvät kaikkien lakkojen hinnat ja "kuntoluokitus". Monet lakat ovat vain kerran testattuja ja on mukana yksi ihan käyttämätönkin.

SÄÄNNÖT/OHJEET:

- Varaa haluamasi tuote kirjoittamalla kommentti kirppispostaukseen. Kirjoita selkeästi haluamiesi tuotteiden nimet. Liitä mukaan sähköpostiosoite, jotta voin ottaa sinuun yhteyttä. Lähetän sähköpostiisi ensin viestin, jossa pyydän sinua vahvistamaan "tilauksesi" ja tämän jälkeen maksutiedot mahdollisimman pian.
- Tuotteet menevät nopeimmalle. Varaa vain, jos olet oikeasti aikeissa ostaa.
- Maksu tulee suorittaa tililleni mahdollisimman pian. Maksu tilisiirtona ja kun maksu näkyy tililläni, lähetän ostoksesi sinulle mahdollisimman pian.
- Ostaja maksaa postimaksut. Lähetän tuotteet kakkosluokassa (joka on halvempi) ja käytän pakkaamiseen kierrätysmateriaalia, joten pakkauskuluja ei tule, vain postimaksut.
- Pyrin pakkaamaan tuotteet mahdollisimman hyvin ja kaikki tuotteet lähtevät matkaan siinä kunnossa kuin kuvista näkyy. En vastaa siitä, jos posti tai joku muu taho matkan aikana lakkoja vahingoittaa. Voin tietenkin lähettää tuotteet pakettina/kirjattuna kirjeenä/särkyvänä, mutta tämä maksaa niin paljon (ostajalle), etten usko kenenkään haluavan tätä.

POSTIKULUT:

Määräytyvät postin hintojen mukaan.

Esim:
1-3 kynsilakkaa 3e
4-6 kynsilakkaa 4,30e
Laatat mahtuvat tietenkin perus kirjeeseen ja tulevat halvemmalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!