lauantai 23. kesäkuuta 2012

Arvonta yli 100 lukijan kunniaksi!

 ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Et voi siis enää osallistua!

Tässä se vihdoin tulee! Pitkään ja useasti lupailemani arvonta sen kunniaksi, että blogini on saavuttanut yli sata lukijaa! Kiitos joka ikiselle lukijalleni ja tietenkin kaikki uudet lukijat ovat edelleen tervetulleita! Eihän me tähän lopeteta, eihän?! :)

Palkinto

- China Glazen CG in the City (tästä kiitos Ihanat kynnet), LaFemmen musta crackle ja kaksi koristelulakkaa: hopeaglitter ja kaksipäinen kuparinen glitter.- Leimasin ja scraper (Konad).
- Neljä pyöreää purkkia erikokoisia glittereitä, pussissa valkoista glitteriä ja isoja timantteja, kolme pienenpää purkkia mm. simpukkamurskaa yms. hileitä.
- Tarra-arkkeja ja manikyyritarroja pari arkkia.
- Dotting tool ja sivellin.
- Fimopötköjä (eri mittaisia ja kuvioisia).Ohjeet ja säännöt

1. Osallistuaksesi sinun tulee olla julkinen lukijani Google käyttäjäraadin kautta. Jos et ole vielä lukijani, voit liittyä nyt ja pääset mukaan arvontaan. Liity klikkaamalla sivun oikeasta reunasta otsikon Lukijat alta sinistä "Liity tähän sivustoon" buttonia tai sitten tuolta yläpalkista vasemmasta reunasta painamalla "Lue".

2. Osallistukasesi jätä kommentti tähän postaukseen. Kommenttisi tulisi sisältää nimimerkkisi, jolla luet blogia ja toimiva sähköpostiosoitteesi, jonka kautta voin ottaa yhteyttä arvonnan voittajaan. Lisäksi voisit kertoa, oletko uusi vai vanha lukija ja miksi mahdollisesti liityti lukemaan blogiani. Tai voit halutessasi antaa myös vapaasti palautetta blogistani, kertoa postausehdotuksen tai mitä nyt mieleen tulee. Pääasia olisi, että osallistumisviestissäsi olisi hieman jotain muutakin kuin vain "Osallistun" ja nimimerkki & sähköpostiosoite.

3. Yhden lisäarvan voit saada mainostamalla arvontaani blogissasi mielellään kuvan kera ja omassa postauksessaan (voit käyttää tuota postauksen kuvaa). Liitä mukaan linkki tähän arvontapostaukseen. Laita kommenttiisi linkki mainostukseesi, niin voin käydä sen tarkistamassa.

4. Ilmoitan arvonnan päätyttyä voittajan nimimerkin blogissani ja otan häneen yhteyttä sähköpostilla. Voittajalla on viikko aikaa ilmoittaa itsestään tai arvon palkinnon uudelleen.

5. Postitan palkinnot vain Suomeen.


Arvonta päättyy 8.7. klo23.59 eli osallistumisaikaa on noin pari viikkoa. Ilmoitan voittajan blogissani mahdollisimman pian (seuraavalla viikolla).

Onnea kaikille arvontaan! Jos teille herää jotakin kysymyksiä, niin laittakaapa kommenttia!