tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kansallisbaletin kesäkiertue

Kansallisbaletin keäskiertue pistäytyi Kuopiossa satamatorilla torstaian 14.6. Kuopio Tanssii ja Soin aikana. Napsin joka esityksestä muutaman kuvna kännykälläni ja tässäpä nyt tätä kuvasatoa. laatu ei päätä huimaa, mutta näettepähän vähän mitä kaikkea oli tarjolla. Upea kiertue kaikenkaikkiaan ja monipuolisesti erilaisia esityksiä mukana. Onneksi tänä vuonna ehdin a pystyin tämän näkemään, kun viimeksi viime vuonna meni päällekäin töiden kanssa.

Parista ekasta biisistä on kuvia aiemmassa postauksessani.Tämä esitys oli yksi suosikkejani. 3+ 1 nimeltään. Olen nähnyt tämän aiemmin Kokkolassa ja edelleen tämä on yhtä hieno, vaikuttava ja vahva. Musiikkina Chisun Miehistä Viis.Naisenergian jälkeen saatiin sopivasti miehiä lavalle. :)Lavalla nähtiin erittäin hauska joutsentanssi, jossa puvut olivat muuten kierrätysmateriaalia! Ei mitään perinteisiä pieniä joutsenia...Hieno nykytanssiduetto!


Scheherazade on baletti, jonka haluaisin kovasti nähdä. Täytyy yrittää päästä katsomaan, jos se palaa ohjelmistoon...

Le Corsaire eli Merirosvo tulee olemaan syksyllä ohjelmistossa ja haluan ehdottomasti nähdä sen!

Nykytanssia Jukka Pojan musiikkiin. Lähellä koreografina on toiminut Satu Tuomisto.

Välillä perinteisempää balettia.
Ehdottomasti koko päivän suurimpia kohokohtia oli Minna Tervamäen Kuoleva Joutsen. Ihanaa nähdä Minna livenä lavalla vielä näin baletin parissa ja kansallisbaletin hommissa.

Viimeisenä numeron nähtiin pätkä Don Quijotesta. Nämä asut ovat kyllä ihanat ja tykkään kyseisestä baletista. Kävin sen katsomassa äidin kanssa viime syksynä muistaakseni. Joka tapauksessa se on ollut viimeisin baletti, jota olen käynyt katsomassa oopperatalolla.

Huomenna nautin vielä tanssin huumasta, sillä on KTS:n viimeinen päivä! Jotain koontia yritän tehdä teille festerin kohokohdista tänne blogiin, koska vaikka mitä upeaa on tullut nähtyä ja hienoilla tunneilla on tullut treenattua. Ja pian pääsen palaamaan toivottavasti taas tiiviimpään postaustahtiinkin kun saan nämä festarikiireet pois alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!