lauantai 23. kesäkuuta 2012

Viimeaikaisia lakkauksia

Nyt esittelen muutamat viimeaikaiset kynteni. Kynsiä on jäänyt nyt muutamat rästiin kun en ole ehtinyt muilta kiireiltä niin paljon postailla, niin puretaampa kuvajonoa nyt esittelemällä kolmet kynnet kerralla.

Ensimmäisenä hyvin keäsiset hedelmäkynnet. Pohjalle laitoin Flormarin (KoneHelsingin) oranssia lakkaa, joka oli yllttävän hyvin väristä kynsillä. Pullossa lakka oli paljon rusehtavampaa. Tämä oli kyllä aika kamala levittää ja helposti tuli kaljuja kohtia. Taisin joutua laittamaan kolme kerrosta. Eli lakka ei ole mitään kovin paksuakaan. Mutta kiva väri ja sopi täydellisesti Color Clubin Sparkle And Soarin alle.Aiemman postaukseni kommenteissa jo kerroinkin, että tämä Sparkle And Soar pääsi jo kynsilleni, ensimmäisenä kaikista uusista hankinnoistani. Laitoin kynsilleni siis vielä kerroksen Sparkle And Soaria ja koristelin. Yksi kerros riitti hyvin kun alla oli vähän peittävämpi lakka.Koristeluihin valitsin ehdottomasti herkullisia appelsiini- ja sitruunafimoja. Nehän ovat niin keäsisiä ja sopivat minusta tähän lakkaan loistavasti. Tulee mieleen jokin kupliva appelsiinijuoma... :) Fimojen kaveriksi laitoin vielä kuparista koristelulakkaa ja keltaisia pisteitä dotting toolilla.Seuraavat kynnet olivat todella yksinertaiset, koska tein ne KTS:n aikana ja aikaa ei ollut kovin paljoa panostaa kynsiin. Ja lopulta tämä lakka oli minusta vain niin kaunis, etten lopulta halunnut sitä peittää millään koristeilla.Ostin kaveriltani jännän värisen Wild and Crazyn Cyberin. Lakka on todella ohut ja kannattaisi varmaan ensi kerralla kerrostaa jonkin toisen lakan päälle, mutta on tämä ihanan värinen! Yllä kolme kerrosta lakkaa kynsillä ja lakan monisävyisyys näkyy kivasti minusta kuvassa. Esim pikkurilli on ihan erivärinen kuin vaikkapa etusormi.

Oli tarkoitus kyllä koristella tätä esim jollain leimauksilla, mutta en sittenehtinyt kun päädyin koristelemaan äidin kynnet.

Juhannukseksi halusin hieman jotain päivitystä kynsiin kaivoin laatikostani Nfu Oh:n lakan nro 52, joka laitoin vanhan lakkauksen päälle. Se olikin yllättävän peittävä, eikä cyber oikeastaan näy tuolta alta. 52:ssa on sininen pohjaväri ja seassa lastuja, kuten kuvsita ehkä huomaa.

Luonnonvaloa oli huonosti tarjolla, mutta yritin kuitnekin kuvata kynsiä.Muutamaan kynteen liimasin vielä tarroja koristeeksi ja lopptulos oli mielestäni kivan näköinen. Tuo Nfu Oh:n lakka on vain niin kaunis. Näillä menin pari päivää ja juhannuspäivänä olisi sitten vihdoin aikaa tehdä uudet kynnet ihan alusta asti.Yritin ottaa kuvia hieman eri kulmissa, jotta lakan monipuolisuus näkyisi. Alla näkyy ehkä kivoiten nuo lakassa olevat lastut. Odotan jo, että pääsisin testaamaan tuota lastulakkaa muidenkin värien päälle. Ja se voisi jopa yksistäänkin peittää vähän useammalla kerroksella?Olen pitämässä näillä näkymin ensi tiistaina pienen blogikirppiksen, jossa myynnissä muutama lakka ja pari leimauslaattaa. Tarkoitus olisi aloittaa kirppis klo20 kun käyn ennen sitä elokuvissa. Tai täytyy nyt tarkistaa elokuvan kesto, että ehdinkö kasiksi kotiin. :) Mutta tästä vielä lisää viimeistään maanantaina.

2 kommenttia:

  1. onpas vain tuo wild and crazyn lakka aika hauska!

    VastaaPoista
  2. Eikös?! :) Harmi kun en saanut sitä koristeltua, niin ei ole tuon enempää kuvia, mutta täytyy joku toinenkin kerta tässä lähitulevaisuudessa käyttä kyseistä lakkaa.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!