maanantai 25. kesäkuuta 2012

Magneettilakkojen testausta osa 2

Jälleen olisi vuorossa magneettilakan testaamista. Hankin  pari magneettilakkaa lisää Huuto.net:stä (ja esittelin niitä jo aiemmassa postauksessani) ja siinä samalla sain uuden magneetin (Color Clubin), jonka toimivuutta piti päästä testaamaan. Heti näin alkuun täytyy sanoa, että tykkäsin Color Clubin magneetista paljon! Se oli helppo käyttää ja tehokas. Täytyy testata sitä varmaan vielä johonkin toisiin lakkoihin. Nyt testasin sitä China Glazen Instant Chemistryyn ja hyvin toimi. Joka kerralla sain kuvion aikaan.Kuviin oli vaikea saada tuota kuviota tallentumaan kunnolla, muttsiellä se on. Käyttämässäni Color Clubin magneetissahan on aaltokuvio. Haluaisin vielä sen tähtikuvion, niin olisi kolme erilaista. Aaltokuvio kun on aika samanlainen kuin suora viiva.Oli vähän haastavaa lakata kynnet sisitistä, mutta nopeasti. Liatoin pohjalle ensin yhden kerroksen lakkaa, annoin sne kuivua ja toiseen kerrokseen vasta käytin magneettia.

En laittanut mitään päällyslakkaa ja kyllähän nuo lakat sitten vähän lähtivät kulumaan kärjistä, mutta ei minust akovin pahasti. Alla on kuva lakoista kun ne olivat olleet kynsillä jo pari päivää.Loppuyhteenvetona siis voin sanoa, että tuo Color Clubin magneetti oli musta helpompi ja tehokkaampi kuin Laylan. Color Clubissa on se pieni tuki, jonka voi laittaa nojaamaan sormeen. se helpottaa.

Huomenna pidän siis pienen kirppiksen klo20-> ja ennen sitä julkaisen jo jonkinmoiset ohjeet hommasta. Mutta aika perus blogikirppismeiningillä mennään. Lakkoja on myynnissä ihan vain muutamia ja sen lisäksi pari laattaa, jotka ovat käyneet nyt turhiksi kun olen saanut xl-laattoja, joissa on samoja kuvia. Ostakaa siis pois, niin eivät jää turhaan nurkkiin pyörimään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!