keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Pari pikku muistutusta

Ihan alkuun tämmönen tosi random juttu, minkä satuin bongaamaan. Bongasin nimittäin Huuto.net:stä aika jännän erilaisen cracklen, joka siis laikuttaa lakkauksen. Lopputulos on vähän sama kuin sienellä töpöttelemällä. On aika suolainen hinta, eikä ole kyllä niin erikoinen, että tuolla hinnalla sen ostaisin... Mutta hauska idea kuitenkin. Onko joku muu joskus ennen nähnyt vastaavaa? Tämän lisäksi olen nähnyt ainakin niitä krotokiitiefektiä luovia lakkoja, jotka ovat kanssa minusta aika kivoja. Omistamassani Sinan cracklessa on minusta vähän sellainen krokomainen lopputulos. (Täältä löytyy kuvia.) Tai mulle tulee mieleen kuivunut aavikko.

Muistakaa kaikki osallistua käynnissä olevaan arvontaani, joka löytyy siis täältä. Vielä ehditte hyvin osallistua.Kirppiksestä myös pieni muistutus. Myyn muutamia tarpeettomia lakkoja pois, joten katso ja osta pois, etteivät jää minun nurkkiini pyörimään. :) Alensin muuten vielä parin lakan hintaa, jos pääsisin niistäkin eroon. :)

Tulossa on XL laattojen ja leimasimen käyttökokemuksia, tuoksuvan päällyslakan testausta ja vähän vielä juttuja Kuopio Tanssii ja Soi viikolta. Eli paljon olisi taas postattavaa ja koetan nyt postauksia julkaista ahkerasti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!