torstai 31. toukokuuta 2012

Holorakkaus

Esittelen nyt parit kynnet, jotka mulla oli ennen esityksiä, etteivät nämä kuvat jää enää pidemmäksi aikaa roikkumaan koneelleni. Otsikko viittaa sitten muuten vasta noihin jälkimmäisiin kynsiin, vaikka onhan näissä ekoissakin kysissä nuo hologrammiamsiet perhoset.

Nyt saatte nauraa mulle, nimittäin mun oli tarkoitus tehdä jotian helppoa, nopeaa ja yksinkertaista kynsiini ja alla näkyy lopputulos. Ajattelin tosiaan lakkaavani kynteni tyyliin yhdellä värillä ja joka kynteen joku tarra koristeeksi. Nopeaa hommaa. Tosi yksinkertaista lähteä leikkimään tuommoisella irtomurskalla... Että näitä kynsiä tuli väsättyä kyllä sitten vähän pidempi tovi, koska a) värilakat eivät olleet kamalan peittäviä ja vaativat useamman kerroksen, b) tuon murskan päälle oli laitettava älytön kerros päällyslakkaa, ettei se raavi kaikkea.Otin kuvia luonnonvalossa, mutta ei ollut kovin aurinkoista, joten vähän tummia kuvia tuli...Perhostarrojenkin kanssa oli pientä ongelmaa saada kaikki kulmat pysymään kiinni kynsillä. Alla olevassa kuvassa näkyy hyvin, että useamman tarran reunat jäi vähän koholleen ja jouduin vielä kuorruttamaan näitä lakalla, etteivät törröttäisi noin pahasti.Alla kuvat vielä käytetyistä tarvikkeista. Sain tuon punaisen murskan kaupanpäälle Ihanat Kynnet verkkokaupasta ja ihastuin nyt kyllä siihen! Mä en oo käyttänytkään mitään muuta kuin perus glitter dustia ja diamondeja kynsillä. En mitään tuollaisia erikoisempia hileitä. Murska päästi vähän väriä ja itse hileet ovat värin alla hopeisia, mutta musta se antoi vaan kivan elävän pinnan noille hipuille, kun eivät olleet ihan tasavärisiä.Mä en hirveästi harrasta Mavalan lakkoja, mutta pari mulla niitä sattuu olemaan. Nämä kaksi olen saanut. Toisen sain juuri tässä keväällä kaverilta ja toinen tuli kaupan päälle kun ostin Huuto.Net:stä lakkoja. En kumpaakaan ole vielä testannut ja ajattelin nyt olevan korkea aika, kun tuo violettikin on pyörinyt mun laatikossa jo varmasti reippaasti yli puoli vuotta. Värit olivat aika kivoja ja tuo punertava levittyi musta vähän paremmin tai asaisemmin. Kuvasta ehkä juuri ja juuri saa selvää, että vasemmalla on sävy Toulouse ja oikealla Vitality.

No sitten niihin hololakkoihin. Kyseessä on nyt kyllä ihan Golden Rosen halpisholoja, mutta on nämä silti niin kauniita! Hankin tuon punaisen vasta äskettäin ja hopea on pyörinyt jo pidempään lakkalaatikossa odottamassa kevättä/kesää ja aurinkoa.Kävi kerrankin hyvä tuuri ja seuraavana päivänä kynsien lakkaamisen jälkeen oli ihana aurinkoinen ilma! Pääsin siis kuvaamaan kynnet suoraan auringonvaloon ja sehän on ihan parasta!Kokeilin muutne ensimmäistä kertaa puolikuumanikyyriä. lakkasin ensin koko kynnen punaisella ja tein päälle nuo puolikuut hopeisella lakalla. Tiedän, että tän vois tehdä toisinkin päin, mutta halusin lopulta enemmän tuota punaista kynsille.

Kuvissa näkyy Cesarsin pikakuivattaja, jota olen nyt päässyt testaamaan kun Seche Vite loppui. Olen ollut tosi tyytyväinen tuohon Ceasrsin lakkaan, koska sitä ei ole musta hinnallakaan pilattu. Seche kyllä kovetti musta paremmin koko lakan, eikä vain pintaa, mutta en nyt mitään kovin suurta eroa huomaa. Nopea tämä Cesarsin pikakuivattaja on. Secheakin voisin uudelleen ostaa, koska mä sain käytettyä sen ihan pientä tippaa vaille koko pullon, eikä se edes liisteröitynyt pahasti. Muistan lukeneeni, että monilla puolessa välissä pulloa lakka oli jo ihan käyttökelvotonta. Näin ei käynyt ainakaan mulle. En vaan oikein asu minkään Secheä myyvän liikkeen lähellä, joten mun on hieman hankala hankkia sitä ainakaan "ihan oikeasta kaupasta". Mulla on kaapissa vielä joku Mavalan pikakuivattaja, jota en ole avunnut ja se pääsee testiin tämän Cesarsin jälkeen.Muistuttelen tähän loppuun, että arvonta on tosiaan tulossa, kun sata lukijaa räpsähti rikki, enkä ole sitä nyt mitenkään unohtanut. Tämän viikon mä kuitenkin lomailen kaukana kotoa, joten en ole kotona ottamassa kuvia arvontapalkinnosta yms, joten pistän arvontaa pystyyn kun olen kotiutunut. Toivottavasti jaksatte sinne asti odottaa. :)

Mulla on myös pahasti nyt rästissä muutama haaste, mutta mä aion kyllä tehdä ne! Top 10 lakat on ollut työn alla tosi pitkään jo, mutta en vaan oo saanut kuvattua niitä. Ja kysymyshaasteisiinkin olen jo vastauksia aloittanut, joten ehkä vastaukset saan julkaistua jo tällä viikolla? Kiitos kaikille jotka mua ovat haastaneet, musta on kiva saada haasteita! :)

4 kommenttia:

 1. Äh, mistähän Seppälästä noita holoja löytyy kun ei ole kohdalle osunut:( Täytyy tänään katsoa kun olen menossa Hgin keskustaan, samoin yritän osuttaa Gina Tricotin matkalle jos sieltä löytyisi kivoja lakkoja.

  VastaaPoista
 2. Mä ostin omani Kuopiosta, itseasiassa kummankin noista, mut eri aikoihin. Kuopiossa on keskustassa pari Seppälää ja toisessa en noita nähnyt, mutta siellä isomaassa/keskustammassa oli. Toi hopeinen on tosiaan jo vanhempi, mutta niitä oli nytkin kun kävin tuon punaisen ostamassa. Ja oli myös sellaista vaaleanpunaisempaakin holoa, mutta mulla on melko samanlainen Lumenelta. Toivottavasti sua onnistais Hesassa ja löytyis noita lakkoja! Itselläni on vielä Ginan lakat testaamatta. Täytyy ehkä joku kerta kokeilla. :)

  VastaaPoista
 3. Heei, sullahan on ulkoasu muuttunut, eikö? Tykkään, ihanan valoisa ja pirteä.

  VastaaPoista
 4. Juu, kiitos1 :) Piti saada jotain vaihtelua, vaikka värimaailma aika samanlaisena pysyikin. Mäkin tykkään, tää on jotenkin pirteempi kuin se edellinen.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!