sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Lakkahöpinää

Olen päivitellyt toivelistaani ja lakkavalikoimaani, mutta edelleen lakkavalikoimasta puuttuu aika paljon lakkoja. Haaveissa on, että kesälomalla jaksan käydä koko lakkavarastoni läpi ja swatchaan ne kiekoille (sitä ennen pitäisi hankkia lisää kiekkoja). Silloin voisin päivittää tuon lakkalistan ajantasalle.

Lukijoita on jo 103 ja arvonta on sadan lukijan kunniaksi tulossa. Olisi tarkoitus vielä hankkia jotain pientä lisää palkintoon. Teinkin teille lukijoille kyselyn, jossa voitte hieman vaikuttaa arvontaan. Tarkoitus olisi saada arvonta kyäntiin kuun vaihteessa kun pääsen itsekin kesälomalle. Täsäs pitää ensin puristaa vimeinen kouluviikko pakettiin. :)

Olen pitämässä muuten pienen lakkakirppiksen tässä lähiaikoina, koska olen käynyt hieman lakkavalikoimaani läpi ja siellä muutama turhan samanlainen lakka on. Pitäisi pari lakkaa vielä swatchata, niin saan selville tulisiko sieltä vielä jotain myytävää. Mistään isosta kirppiksestä ei ole kyse, mutta muutama merkkilakka ja halpislakka etsivät uutta kotia. Kiva vaan, jos ne jollekin kelpaavat. Lisätietoja laitan ensi viikolla tästä.

Hirmuinen himo on tilata jotain uusia lakkoja! Kuola valuen olen katsellut kaikkia tulevia kesäkokoelmia ja moniin nettikauppoihin on tullut ihania uutuuksia! Ehkä pitäisi palkita itsensä näin kesäloman (ja kesätöiden) alun kunniaksi vielä muutamilla ostoksilla? Olenhan sen ansainnut, kun taas olen vuoden koulussa uurastanut? :)

Kävin pyörähtämässä pitkästä aikaa kaupungilla ja kynsilakkoja sieltä tarttui mukaan.. (Ja vähän muutakin, mutta niistä omassa postauksessaan.)Seppälästä löytyi vielä muutama Golden Rosen hologrammilakka ja pakko oli napata tuo punainen 120 omaksi. Myynnissä oli myös jo minulta löytyvää hopeaa ja vaaleampaa punaista, jota en hankkinut, koska minulla on Lumenen aika vastaava lakka. Seppälästä ostin myös pitkään haaveilemani Party of Five Glittersin. Lisäksi metsästin itselleni yhden MIYO:n tuoksulakan. En meinannut aluksi löytää näitä ollenkaan, mutta lopulta näin kolme eri vaihtoehtoa kassoilla. Oistin Tropicanan. Näitä ois kiva saada lisääkin, mutta täällä Seppälässä oli tosiaan jäljellä vain kolmea eri tuoksua. Viimeisenä vielä löytöni Sokokselta. Siellä oli kerrankin OPIn lakkoja tarjouksessa! Oikeasti täällä päin ei koskaan ole! Mutta nyt oli Touring America kokoelmasta muutama ruskea ja sinertävä lakka. Itse ostin Road House Bluesin, koska se näytti kiekolle swatchattuna kivalta kaupassa ja ei mulla mielestäni ihan tuommoista tummaa sinistä ole.

Bongasin muuten Laylalta tämmöisen ihanan hologrammilakkojen kokoelman ja ois mahtavaa saada näitä myyntiin esim Sokokselle, josta saman merkin magneettilakkojakin saa. Nää meinaan näyttää upeilta!

Seuraavaksi on tulossa postaus mun magneettilakkakokeilusta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!