lauantai 19. toukokuuta 2012

Kynnet ja "kynsiostoksia"

Viime aikoina olen lakannut kynsiä aika paljon vaaleanpunaisen sävyillä, joten nyt halusin jotain ihan muuta kynsille. Koska kesä tekee tuloaan jo kovaa vauhtia (kun kouluakin on jäljellä enää viikko!), päätin kaivaa pirteää oranssia lakkalaatikosta ja tämmöiset kynnet sitten syntyi.

Kaivoin laatikosta Maybellinen oranssin Urban Orangen, jota en ole vielä aiemmin käyttänyt. Eli tässä alkuun pelkästään tämä herkullinen lakka kynsillä. Oli tosi positiivinen yllätys! Tämä lakka on ihanan pirteän värinen ja ehdottomasti sen vajaan kolmen euron arvoinen, minkä tästä maksoin.Kärkiin töpöttelin lakan omalla siveltimellä muutaman krroksen Color Clubin Turn the other chiciä, joka on ihana kimmeltävä oranssi. Hyvin läpinäkyvää pelkältään, mutta toimii erittäin hyvin toisen peittävämmä lakan päällä.Oli tarkoitus lisätä kynsiin vielä jotian koristeita, esim fimoja, mutta en sitten heti viitsinyt kun kynnet olivat jo pelkältään niin kivan näköiset ja kun lakka oli vähän kulunut jo kärjistä, niin en enää viitsinyt lisätä fimoja. Pidensin kynsien käyttöaikaa vielä lisäämällä kärkiin hieman Nfu Oh:n  45:sta. Täsä on tosin kuvaa vain keinovalossa (alla).Sitten eisttelen hieman ostoksian nettikaupoista. Pitkästä aikaa tein tilauksen Ihanat Kynnet verkkokauppaan ja tilasin myös ensimmäistä kertaa Näytä kyntesi nettikaupasta ihania Nfu Oh:n lakkoja, joita olen jo pitkään kuolannut.

Alla kuva ensin tuotteista, jotka sain Ihanat Kynnet verkkokaupasta. Tilasin pari lakkaa ja tarroja. Erittäin iloinen yllätys oli se, että sain tilaukseni mukana ylimääräisen lakan ja lisäksi vielä perinteisemmät kaupanpäälliset (pari hilepurkkia), jotka tulevat aina mukana, kun tilaat yli 20e:llä tuotteita.Alla vielä kuva pelkistä lakoista. Tilasin Marry A Millionairen (vasemmalla) ja Electrifyn (oikealla). Keskellä on Gothic lolita, jonka sain siis testattavakseni! Ihana violetti lakka, joka pääsee varmasti käyttöön! Jee! :)Kannattaa tutustua Ihanat Kynnet verkkokauppaan, jos ette ole sattuneet siellä vielä käymään. Tällä hetkellä monia China Glazen lakkoja on alennettu, joten kannattaa käydä katsomassa valikoimaa! Muitakin tarjouksia löytyy ja muista, että tilatessasi tuotteita yli 20e:llä, saat kaupan päälle vielä jotain pientä kivaa!Ja vielä saatte ihastella upeita uusia Nfu Oh:n lakkojani! Kolme raaskin tilata, mutta kyllä noita holoja jäin kaipaamaan vielä lisää. Ehkä niitä on pakko tilata vielä pari. Nämä pullotkin ovat niin kauniita.Tilaamani lakat ovat numeroiltaan 52, 63 ja 52. Eivätkös ole ihania? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!