sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Samiksia

Sain ennen ulkomaanmatkaani pari lakkaa samaiselta kaveriltani, joka jo aiemmin lahjoitti kynsilakkojaan minulle muuttonsa takia. Varastoista löytyi vielä kaksi lakkaa ja ilomielin annoin niille uuden kodin. :) Trind, jossa ei ole mitään varsinaista nimeä? Pohjassa lukee CC107.
OPI Pink before You Leap

Katsellessani noita lakkoja, OPIn lakka näytti jotenkin tosi tutun väriseltä. Aloinpa kaivella sitten lakkavarastoani ja sieltähän sitten löytyikin sama lakka! Eli nyt minulla on kaksi melkein täytyyä Pink before you leapia.

 

Kun tarkkaan katsoo, niin nämä ovat kyllä minusta hieman eri sävyisiä. Kuten yllä olevasta kuvasta voi minusta havaita. Vasemmanpuoleinen, jota on hieman enemmän käytetty on vähän rusehtaampi tai oranssimpi. Oikealla oleva lakka on vaaleanpunaisempi, jopa vähän violetimpi? Kuitenkin ero on aivan hiuksen hieno. Voisin kuvitella, että vasemmalla oleva pullo on ollut ehkä hieman suorassa auringonvalossa tms, ja siksi haalistunut aavistuksen? Tuota haalistunutta lakkaa on OPI-tekstin yläreunaan asti ja "tummempaa" lakkaa on sitäkin enemmän. Eli kumpaakin on runsaasti jäljellä. Olen kyseisellä lakalla lakannut nämä kynnet.

En kyllä tarvitse kahta samaa lakkaa, vaikka näissä hivenen sävyeroa onkin mielestäni. Nyt mietin, voinko antaa käytetyn lakan eteenpäin arvontapalkinnossa, vai pitäisikö pistää pystyyn ihan blogikirppis? En tiedä, olisiko minulla paljon muuta myytävänä kuin tuo lakka. Olen kyllä hieman käynyt läpi kynsilakkojani ja muutama suht samanlainen lakka on kyllä löytynyt. Pitäisi swatchata ne vielä vierekkäin kiekolle ja katsoa, josko toisen pistäisin myyntiin. Sitten voisin saada pienen kirppiksen aikaan. Mitenkäs on lukijat, olisitteko kiinnostuneita ostamaan toisen noista lakoistani pois ja mahdollisesti pari muutakin?

Teitä lukijoita on kertynyt jo 99, joten aivan pian joudun (toivottavasti) pistämään arvonnan pystyyn, kun teitä kertyy tasan sata! (Jee!) Siihen palkintoon voin siis tietenkin lakkoja myös laittaa. Jotakin pientä olen jo ehtinyt palkintoa varten kasatakin

Tähän loppuun esittelen vielä Espnajasta ostamani lakat. Monessa kaupassa katselin lakkoja, mutta yllättävän monesta lähdin ulos ilman yhtäkään kysnilakkaa! :) Sitten satuin törmäämään kauppaan, jossa oli paljon kaikenlaista kosmetiikkaa 1e/tuote. Olihan sieltä pakko ostaa muutama lakka.En tiedä yhtään näiden laadusta tai mitään, mutta kivoja värejä oli paljon tarjolla. Tämän merkin lisäksi oli paljon Yes Loven lakkoja, mutta niitä olen muutaman Suomesta hankkinut, niin en nyt niitä ostanut.

2 kommenttia:

  1. Miuta saattaisi kiinnostaa siule tarpeettomien lakkojen kotiuttaminen :3

    Nuo siun ostamat lakat on ihanan värisiä !

    VastaaPoista
  2. Katsotaan, jos löytyis useampi, joista raaskin luopua, niin pistän sitten varmasti kippistä pystyyn. :)

    Ostin Espanjasta tuommoisia söpöjä karkkivärejä. :) Vähän kävi mielessä, jos raaskisi jonkun noista laittaa palkintoonkin, mutta en osannut vielä oikein päättää, niin julkaisimpahan niistä nyt kuvan.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!