sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kesäloma kutsuu!

No nyt se on alkanut mulla, nimittäin kesäloma! Blogissakin on ollut aika hiljaista tällä viikolla ja se johtuu yksinkertaisesti siitä, että olen ollut niin kiireinen viimeisen kouluviikon puitteissa. Meillä oli siis tällä viikolla TEOT eli me tanssinopettajaopiskelijat esitimme omia koreografioitamme Sotkulla, kuten me teemme aina pari kertaa vuodessa. Nyt TEOT ajoittui niin, että kyseessä oli tavallaan meidän kevätnäytös, koska esityksiä oli tällä viikolla ke-la ja siihen loppui koulu. Koko viime viikko ollaan harjoiteltu esityksiä, pidetty valoharjoituksia ja lisäksi reenattu ensi syksyksi tansseja meidän Savonian 20v. juhlaan. Normeja treenitunteja meillä ei siis ole ollut enää pariin viikkoon.

Olin esiintymisen lisäksi järjestämässä tämän kevään TEOT-iltoja, koska se kuuluu koulutukseemme (tuottamisen kurssi). Eli sen lisäksi, että koreografioin oman sooloni ja harjoittelin yhteistä ryhmäkoreografiaamme, rakensin myös harjoitusaikatauluja ja yritin saada kaikille esiintyjille sopivat aikataulut valoharkkoihin yms. Se oli aika haastavaa, mutta siitäkin selvittiin lopulta. On kyllä ollut aika rankat kaksi viikkoa, koska olen päivystänyt vapaa-aikani tietokoneen ääressä koulun sähköpostia lukien ja viikonloppuisin on mennyt aika puhelimessa harjoitusaikatauluja sopien. Mutta nyt se on kaikki onnellisesti takana! Saatiin vedettyä TEOT hienosti läpi ja omiinkin esityksiini olen tyytyväinen. Kirjoittelen teille vielä omaa postausta näistä teoista.

Tänään tulin äidin mukana Kuopiosta viikoksi lomailemaan vanhoille kotikulmille ja viikon päästä suuntaan siis takaisin Kuopioon, jossa alkavat koulumme pääsykokeet ja kesätyötkin siinä pari päivää myöhemmin. Odotan innolla, millaista porukkaa meidän kouluumme tällä kertaa hakee. Hakijoita on kuulemma aivan ennätyspaljon! Ja pian on jo Kuopio Tanssii ja Soi, jota odotan myös todella paljon. Olen menossa kurssisihteeriksi sinne töihin, joten pääsen katsomaan esityksiä ja osallistumaan kursseille, jos niillä on tilaa. Tästäkin voin kirjoittaa teille jotain raporttia, jos kiinnostaa lukea. :) Mutta varautukaa, että itse KTS:n aikana blogissa vallitsee aika hilajisuus, sillä olen todennäköisesti kurseilla ja esityksissä ihan aamusta iltaan. :D

Mulla on siis viikko ihan oikeasti vain lomaa ja toivottavasti ois edes vähän lämmintä, niin saisin nauttia kesäsäästä nyt rauhassa.

Jottei postaus jää ihan kuvattomaksi, niin esittelempä tähän loppuun vielä muutaman ostoksen Espanjasta, joita en ole aiemmin blogiini vielä postannut. Kunnon turistina piti tietekin ostella myös vähän kaikkea turistikamaa. :)Hankin viuhkan, koska mä oon aina tykännyt niisstä ja haaveilen, että joskus semmosita tulis käytettyä ehkä tanssiessakin? Ja kun kerran Espanjassa ollaan... Mulla on joskus nuorempana ollut parikin tämmöistä matkamusitoviuhkaa ja osasin aika hienosti niitä käsitelläkin, mutta ne on sittemmin hukkuneet tai menneet rikki?

Kultainen norsu on matkamuisto Cordobasta (josta olen postaamassa muuten vielä kuvia!) ja olen ehkä joskus blogissani maininnut pitäväni norsuista. Mä oon nuorempana kerännyt ison määrän erilaisia koriste-elefantteja semmoiseen lasivitriiniin, joka tällä hetkellä majailee äidin luona, mutta tarkoitus ois joskus saada se omaan kotiin. Kuopioon asti en sitä viitsinyt raahata, kun ne kaikki lasinorsut ois pitänyt pakata niin huolella, etteivät mene rikki... Päätin pitkästä aikaa hankkia uuden norsun mun kokoelmiini. Enää en yhtä aktiivisesti uusia koristenorsuja osta, mutta aina joskus. Ja oli kiva saada joku tuollainen muisto sieltä matkalta.

Tuosta hienosta rasiasta paljastuu muuten......kastanjetit! Nääkin oli niin perus espanjalaista, että halusin hankkia, kun eivät maksaneet paljoa. Nyt täytyis opetella noitakin soittamaan, niin voisin näitäkin joskus tanssiessa ehkä hyödyntää?

Sitten esittelyssä yksi äärettömän söpö koru ja toppi, jota käytin paljon myös bikinien yläosana reissussa.Tuo tikkari oli musta ihan älyttömän hauska kaulakoru! Näin paljon erilaisia karkkikoruja myynnissä, mutta päädyin tähän, koska ajattelin sen mätsäävän väreiltään mun englanninlakukorviksiin. Mun yks kaverihan teki mulle semmoiset ja ovat olleet ahkerassa käytössä. Sain muuten tuosta kaulakorusta paljon positiivisia kommentteja kun mulla oli se kaulassa tällä viikolla. Se ainakin huomattiin. :)

Viuhkoja tuli tuotua vähän useampikin Suomeen, sillä saatiin häistä jokainen vieras oma pieni viuhka, johon oli merkity hääpäivä toiseen ja hääparin nimi toiseen päähän viuhkaa. Aika ihana idea minusta!Tämmöinen sekalainen postaus tästä nyt sitten tuli. Koetan ihan ahkerasti saada teille postauksia nyt luettavaksi, vaikka lomailu onkin ykköstavoitteeni viikon ajan. :) Muutama keskeneräinen postaus löytyy ainakin luonnoksista, joten ne pyrin saamaan valmiiksi. Huomenna pääsen pitkästä aikaa laittamaan taas kynnet, kun olen joutunut rajoittamaan melkein viikon kynsien koristelua esitysten takia.

Joko te lukijat olette kesälomalla vai onko sellaista edes teidossa? :)

4 kommenttia:

 1. Lomalla ollaan! :) Jos muuten satut täällä "kotikulmilla" innostumaan, niin ma ja ke on balettia klo 18.30-20.00 Vanajantiellä (10 euroa tunti). Leila pitää tällä viikolla ma ja Heidi ke. Harmittaa, kun en ite pääse ke, mut ihan hyvä syykin, meen katsomaan balettikisojen alkueriä :)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi, vähän oon kyllä kade tosta balettikisojen alkueristä! :) En kyllä tiedä ehtiikö tässä balettitunneille, mutta kiva kun infosit, niin täytyy pitää mielessä, jos sitä nyt myöhemminkin tulee käytyä kesän aikana Hämeenlinnassa.

  VastaaPoista
 3. Koulussa painetaan vielä tää viikko. Onneksi on vain aamutunteja, ja päivä päättyy viimeistään yhdeltä :) Loma alkaa torstaina ja siinä ehtii pari päivää lomailla Suomessa, kun suuntani käy jälleen Ruotsiin. Sielläkin pari päivää lomaa ennen töitä :)

  Nuo viuhkat oli kivoja, etenkin se ensimmäisen esitelty. Ja tuo karkkikaulakoru :3

  VastaaPoista
 4. Se on kyllä kiva, jos ei vika viikko ole mikään tapporankka. :) Sullakin Ooka menee siis loma töiden merkeissä? sama se mulla on, nyt vähän lomailen ja sitten loppu kesä onkin aika työntäyteistä.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!