keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Uusia juttuja

Mulle on kotiutunut taas muutamia kivoja kynsiuttuja.

Parilta eri blogikirppikseltä nappasin itselleni hieman tuotteita. Ensin kotiutui arkki water decalseja ja tuo Konadin m71 laatta, jota olen jo pidempään halunnut.Sitten posti toi vähän isomman kuoren, josta paljastui seuraavaa...Lakat vasemmalta oikealle: Make Up Store Sanna, joka on ensimmäinne tuon merkin lakkani. Sitten Models Ownin Disco Mix, jota joskus aiemmin jo kuolasin ja nyt oli tartuttava tilaisuuteen. Seuraavaksi Essencen magneettilakka, sävy 02 hex hex! ja viimeisenä vielä Models Ownin Golden Green. Nyt multa puuttuu eneää Emerald Black Beetlejuiceista.Tuossa magneettilakassa ei ole magneettia mukana, mutta hankin itselleni Layla Magneffect lakan Carlsonilta, jossa on magneetti mukana ja siksipä aattelin tilata tämän toisen sävyn itselleni, kun ei paljoa maksanut. :) En ole tainnut esitellä tuota Laylan lakkaa vielä blogissa, mutta eiköhän se näy kuvissa sitten kun testailen noita magneettilakkoja. Ekat amgneettilakkani ovat ja saa nähdä, miten niiden kanssa selviän...Eivätkä "uudet lakat" siihen lopu! :) Nimittäin eräs koulukaveri on tekemässä juuri muuttoa Etelä-Suomeen jalahjoitti kynsilakkansa minulle, koska ei halunnut niitä pakata mukaansa. Minulta saivat nämä lakat enemmän kuin mielellään uuden kodin!OPI Meet me on the star ferry
Mavala Toulouse
Trind Nail Brightener
OPI Pink before you leap
OPI Up front & personal

Näitä olenkin jo testaillut aika montaa ja esittelenkin seuraavissa postauksissa lakkauksia, joissa on näitäkin lakkoja käytetty. :)

Loppuun vielä ei kynsiin liittyvä ostos, jonka saapumista olen odottanut aika innolla. Tilasin tämän Suomalaisen kirjakaupan kautta. Kyseessä on novelli The Tribe: A New World, joka jatkaa 90-luvulla tehdyn kulttisarjan The Tribe (Klaani) tarinaa siitä mihin televisiossa jäätiin! En ole vielä ehtinyt lukea kirjaa, mutta toivottavasti pian löytyy siihenkin aikaa!

4 kommenttia:

 1. Up front & personalia olen halunnut mutta en ole raaskinut ostaa. Odotan swatcheja:)

  VastaaPoista
 2. No sittenpä täytyy muistaa ehdottoamsti ottaa kuvaa up front & personalista pelkältään kynsillä! :) Tällä viikolla vielä pitäisi senkin päästä kynsille.

  VastaaPoista
 3. Niin paljon kaikkea kivaa ! :3

  Heitin siuta muuten pienoisella tunnustuksella ! :)
  http://huomennatoisin.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 4. Niin, tekis mieli kaikkea kokeilla heti ja nyt! :)

  Kiitos paljon tunnustuksesta! Mulla on joku toinenkin tämmöinen rästissä, mutta lupaan kyllä kummatkin toteuttaa! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!