maanantai 30. huhtikuuta 2012

Reissun päällä

Toivottavasti ajastus toimii ja tämä postaus ilmestyy esiin kun istun lentokoneessa tai joka tapauksessa olen jo aika kaukana kotoa. :)Kuten kuvasta näkee, laukut on siis pakattu ja matka kohti (toivottavasti) lämmintä Espanjaa voi alkaa! Kuva on otettu juuri ennen lähtöä Kuopion kodistani ja takana näkyy pakattu matkalaukku. Arvatkaapa muuten montako kynsilakkaa lähti mukaani? No, ei oikeasti kovinkaan montaa, koska päätin vaihtaa lakkauksen juuri ennen lähtöä ja se saa luva kestää loppuviikkoon asti ja tarkoitus siis olisi lakata kynnet vain kerran uudelleen matkan aikana. Saa nähdä, miten käy. Matkasin ensin äidin luo viikonlopuksi ja sieltä matka jatkui Tampereen lentokentälle maanantaina.

Itselläni on nyt ainakin hieman erilainen vappu kuin yleensä, koska en ole aiemmin vappua viettänyt ulkomailla. Joskus juhannukseksi on tullut lähdettyä reissuun etelään, mutta vappuna olen aina ollut ihan Suomessa. Otin itse vähän varaslähdön vappuun ja nautin viikonloppuna paljon munkkeja ja simaa, koska niitä ei taida olla tuolla Espanjassa tarjolla. Kävin sunnuntaina myös katsomassa hieman tanssia Hämeenlinnan torilla, koska sunnuntaihan oli kansainvälinen tanssin päivä. Ihanaa, kun tanssin päivänä nykyään järjestetään ympäri Suomea erilaisia tanssitapahtumia.

Toivotan vielä kaikille oikein hauskaa vappua! Pitäkää peukut pystyssä, että Espanjassa on hieno ilma seuravan viikon ajan! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa matkaa! Arvailen täällä, montako lakkaa laukussasi on kun _palaat_ :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Sissi! Ihanahan tuo matka olikin! En onneksi ihan kamalasti kasvattanut lakkavalikoimaani loman aikana, vaikka hyvät mahdollisuudet siihen olikin. :D Kolme uutta lakkaa tuli Suomeen kiikutettua.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!