sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen ajalta vielä kynsiä

Tein "pääsiäislomalla" kaverilleni kynnet ja postaampa nyt niistäkin kuvat blogiini. Kaverini toi oman Trindin lakkansa ja lisäksi käytimme mun valikoimasta OPIn Inkiä. Liukuvärjäys siis näillä kahdella lakalla ja kumpaankin käteen laitoin pariin kynteen vähän strasseja koristeeksi.Yllä olevassa kuvassa näkyvät myös käytetyt lakat. Siniset strassit olivat kukan muotoiset, hopeiset pyöreitä.

Lakkasin myös omat kynteni pikapikaa ennen lähtöä takaisin kotiin ja väritys oli aika pääsiäisen tunnelmissa vielä. Vai tuleeko näistä edes vähän pääsiäinen mieleen? Pohjalla Elfin oranssi lakka, jonka päälle laitoin oranssia Nfu Oh:n 45:sta (kuva esim täällä). Ydistelmä oli musta tosi kiva ja käytin sitä siis muissa sormissa paitsi tuossa nimettömässä (kuten ehkä kuvasta näkyy :D).Oli pakko päästä kokeilemaan nimettömään Zoyan vihreää lakkaa pelkältään koko kynnelle, kun sen väri oli jotenkin musta niin kiva pullossa ja olin käyttänyt lakkaa vasta liukuväjäyksessä. Ajattelin sitten, että yksi vihreä kynsi on ehkä vain liian poikkeava ja laitoin vihreän päälle samaa Nfu Oh:n oranssia lastulakkaa, mitä laitoin myös noiden oranssipohjaisten kynsien päälle. En tiedä, tykkäänkö ihan kamalasti lopputuloksesta, mutta tulipahan kokeiltua. Tuo oranssi Nfu Oh lakka on kyllä upea, mutta ei pääse kuvissani yhtään oikeuksiinsa. Ja onhan tuo kissafimo söpö! :) Lakat lähtivät poistoon kuitenkin aika pain kotiin pääsyn jälkeen. Ja siksipä kuvia ei ole tämän enempää tarjolla. Lakat kun vähän matkalla kärsivät, eivätkä olleet musta enää yhtään kuvauskunnossa kotona.

Niin ja siis tykkään kyllä hirmuisesti tuosta Zoyan lakasta. Enpä olisi uskonut tykästyväni näin paljon tuollaiseen oliivinvihreään lakkaan. Mutta tässäkin on pientä kultaista kimallusta, niin ehkä siksi? Alla kuva lakasta ennen nufulla kuorrutusta.No, nyt sain nämä vihdoin postattua! Vaikka kuinka pitkään on tämäkin postaus tuolla luonnoksissa pyörinyt... Ja siellä on vielä ihan tuhottomasti postauksia odottamassa julkaisua. Koetan ensi viikolla tsempata ja postailla niitä teille luettavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!