lauantai 28. huhtikuuta 2012

Eläimiä kynsillä!

Alkuun esittelen yhden löydön Huuto.Net:stä. Tämä on muuten ensimmäienn Essien lakkani. Pakko oli hankkia, koska sävyn nimi on Ballet Slippers.

 

Uusin lakkaus on tehty seuraavilla lakoilla. OPIn Up Front & personal pääsi nyt ensimmäistä kertaa kynsille ja se oli todella kaunis lakka! Lakka kimmeltää niin kauniisti! Läpinäkyvähän tämä on, joten kärkiin töpöttelin Flormarin pronssista lakkaa. Yhdistelmästä tuli mielestäni kiva. Sain OPIn lakan siis kaveriltani, joka luopui muuton takia kynsilakoistaan.OPIa on kolmisen kerrosta kynsillä. Se peitti minusta jo suhteellisen hyvin. Ja kun kärkiin tuputteli vielä toista lakkaa, niin ei näkynyt yhtään läpi.Kuvat on otettu luonnonvalossa, mutta sää oli kovin pilvinen ja ei siksi ehkä paras mahdollinen kuvaamiseen. Näillä kynsillä olin pari pävää, kun meillä oli koulussa pieni esiintyminen ja päätin siksi tehdä suht luonnollisen näköiset kynnet.Olin alunperin suunnitellut näihin leimauksia ja toteutin suunnitelmani parin päivän jälkeen. Lakat eivät olleet edes pahasti kuluneet.Ajattelin eläinkuosin sopivan tähän lakkaukseen.Joka toisessa kynnessä on siis seepraraitaa ja joka toisessa sitten leopardin pilkkuja. Näistä tuli aika hauskat. Yllä oleva kuva on keinovalossa sisällä heti lakkaamisen jälkeen ja alla kuva taas luonnonvalossa.Nyt bloggailuun tulee pieni tauko, koska lähden yli viikoksi reissuun, enkä siellä pääse koneen ääreen. Jos ehdin, voisin ajastaa teille jonkun postauksen, mutta en lupaa mitään. Palailen sitten bloggaamaan taas loman jälkeen ja toivottavasti minulla on näyttää teille kivoja kuvia matkalta. :) Hauskaa vappua kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet (: aivan ihana toi leopardi kuvio (:

    http://fanny1991blog.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Leopardi toimii kyllä aina. :) Se on yksi kestosuosikkejani!

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!