sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kynsilakanpoistoaineista

Mun ostokset edellisiltä Sokoksen 3+1 päiviltä olivat seuraavat: (Joo, niistä on jo vähän aikaa, mutta empä ole aiemmin näitä ostoksiani postannut.)Eli kynsilakanpoistoainetta ja kuivashampoota. Nämä ovat aina tarjouksessa ja näitä mä aina ostan. :) Ilman Klipotekin kuivashampoota en pärjäis ja käytänkin sitä melkein päivittäin. Tuote on suht halpa ja itselleni paras kuivashampoo, jota olen kokeillut. Ennen mun lemppari oli Biozell, mutta nyt oon kyllä lämmennyt tälle Klipotekille vielä enemmän. Maybellinen kynsilakanpoistoainetta en raaskisi normaalilla hinnalla ostaa koskaan, koska puolloon aika hintava. Alennuksesta se kannattaa minusta kuitenkin hankkia, koska on tosi hyvää ja ehdottomasti yksi parhaita kynsilakanpoistoaineita. Vaaleanpuanisella asetonia sisältävällä lähtee todella hyvin ja nopeasti myös glitterlakat/glitter, ei tarvitse mitään foliomenetelmääkään.

Päätimpä käydä hieman läpi, mitä kynsilakanpoistoaineita minulla on viime aikoina ollut. Mulla on muutamia ehdottomia lemppareita, mutta tykkään kyllä aina ostaa testiin uusia merkkejä, jos satun bongaamaan tarjouksen jostain. Kynsilakanpoistoainettahan mulla kuluu aika kiitettävästi.Sence oli tarjouksessa 1-2e Tarjoustalossa joskus muistaakseni ja ostin testiin. Oli kyllä aika huonoa, kun miettii että tuossa on asetonia ja tällä saa tosi kauan hinkata lakkoja, mutta eipähän ollut kamalan kallista. Kyllä mä koko pullon käytin (loppui juuri vähän aikaa sitten), mutta tällä ei voinut mitään hankalampia lakkoja poistaa, koska ois kestänyt ikuisuus.

Hankalampiin lakkoihin ja glitterövreihin käytän yleensä sitten tuota Maybellinen pinkkiä, jossa on siis asetonia. Vihreässä versiossa ei ole asetonia ja sen olen usein bongannut eri blogeista ja sitä on kehuttu. Tuo pinkki on vaan paljon enemmän mun värinen pullo. :D Ja on tuo asetonillinen versio musta vähän tehokkaampi? Vaikka kummatkin on musta tosi hyviä.

Pirkka kynsilakanpoistoainetta jouduin ostamaan, kun olin unohtanut kynsilakanpoistoaineen ottaa mukaan reissuun ja ensimmäisenä halpana kynsilakanpoistoaineena osui sitten Pirkka silmään. Tämä oli yllättävän hyvää. Huomattaasti nopeammin lähti lakat kuin tuolla Sencellä. Ainoa miinus tässä on kirkiskan tuoksu, jota en voi sietää. Kivahan se kai on, ettei kynsilakanpoistoaine tuoksu millekään myrkylle, mutta mä en tykkää yhtään kirsikasta. Eli sen takia en kyllä osta tätä toiste, jos ei ole pakko. Muuten hyvä tuote.Mun kestosuosikki on Mirame, joka ei maksa kuin pari eutoa. On musta hintansa arvoinen. Tässä on asetonia, kuten varmaan kaikissa halvoissa kynsilakanpoistoaineissa, joita olen kaupoissa katsellut. Tämä toimii suht nopeasti ja käytän tätä myös glittereihin, jos ei ole Maybellinea tarjolla. Marketeista löytyy, jote tätä on helppo hankkia.

Tällä hetkellä kaapista löytyy vielä Ultra Compact kynsilakanpoistoaine, jonka pitäisi tuoksua omenalta. Ostin tämän Anttilasta tarjouksesta eurolla, mutta en ole vielä ehtinyt testata. Tarjolla oli toisenkin tuoksuinen, mutta otin vain yhden kun en tiennyt miten hyvää tämä on. Jos on tosi hyvää, niin kyllä ehkä vähän harmittaa? Pullossa on 130ml.

Olen käyttänyt muutaman kerran myös Xtran kynsilakanpoistoainetta, jota on muissakin blogeissa kehuttu. Se on hyvää (vaikka kuivattaakin käsien ihoa), mutta en oikein asu sellaisen kaupan lähellä, josta sitä saisi. Saatavuus siis on huono, vaikka hinta ja laatu ovatkin kohdillaan. Siksipä mä turvaudun yleensä tuohon Mirameen, koska sitä on helpompi saada.

Tällä hetkellä kaapissa on siis viisi pulloa kynsilakanpoistoaineita. Sence ja Pirkka ovat jo loppuneet, joten Maybellinea on kolme pulloa, yksi Mirame ja sitten vielä tuo Ultra Compact. Näillä pärjätään onneksi hetki, mutta vinkkejä voi antaa, mitä voisin seuraavaksi hankkia. :)

11 kommenttia:

 1. Mä tykkään Pirkan tuoksusta:D Xtra on tehokasta ja haisee pahalle...tai siis kynsilakanpoistoaineelle.
  Lidlistä olen ostanut pumppupulloja, asetonillinen on ihan ok mutta asetoniton haisee etikalle.

  Mulla on just käytössä tuo Ultra Compact, omena ei nyt ehkä haise omenalle mut ihan jees se tuoksu on silti. Tehokasta kamaa. Sitä on myös mansikantuoksuisena, olen ostanut muutaman pullon varastoon koska se on halpaa. Yksi pullo ei kauaa riitä:)

  VastaaPoista
 2. Nyt muistankin, että Xtra tosiaan taisi olla aika voimakkaan tuoksuinen, vaikka se ei kyllä mua haittaa, kun oon tottunut. :)

  Lidlin jotain poistoainetta mullakin on joskus ollut, mutta nykyään ei oo Lidliä lähellä, josta ostaa.

  Se taisi olla tosiaan mansikka se toinen Ulta Compactin kynsilakanpoistoaine, jota kattelin. Päädyin kuitenkin sitten ottamaan sen omenan. Oiskohan niitä edelleen Anttilassa? Voisin sen mansikankin ostaa testiin, jos kerran ovat ihan tehokkaita. :)

  VastaaPoista
 3. Onko Pirkassa, Miramessa ja siinä Anttilan omenajutussa asetonia? Tärkeä tieto.

  VastaaPoista
 4. Meikätytöllä paloi sormenpäät vesikelloille Xtran runsaan käyttämisen seurauksena (: Todellakin on tujakkaa tavaraa!

  VastaaPoista
 5. mun mielestä dependin sininen on paras eikä oo pahan hintanenkaan.
  Tollasen vihreen maypelinen ostin tarjoksesta mutta se pääty roskiin sen järkyttävän hajun takia (meinasin oikeesti oksentaa)ja alko pääätä särkeä se haju joka leijui pitkään huoneessa. se anttilan mansikan tuoksunen oli kans hyvää ja makso vaan euron mutta se jo loppu. xtra kans hyvää mutta aika tujua enkä sitä enää oo uskaltanu käyttä sen jälkee mitä inelle kävi :(

  anteeksi pitä sepitys :D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Oho, olempas ollut vähän lahopää, kun en ole muistanut tonne postaukseen kirjoittaa. :) No, nyt lisäsin sinne pariin kohtaan. Pirkassa, Miramessa ja Anttilan omanaisessa on kaikissa asetonia. Mä itse tykkään käyttää asetonillisia, koska ne ovat niin tehokkaita ja nopeita käyttää.

  Ine: Hui kauhea. :( Muista kyllä et se mullakin kuivatti kauheesti ihoa.

  Depend: Mä haluaisin kokeilla Dependin kynsilakanpoistoaineita, kun niitä on paljon kehuttu, mutta ei ole oikein mitään paikkaa tässä lähellä, josta voisin ostaa. Nehän on aika isokokoisiakin, niin kestää vähän pidempään kuin tuommoinen pieni Mirame?

  VastaaPoista
 7. Sulle ois tunnustusta ! (:

  http://kynsitaideblogi.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 8. Dependejä on mun mielestä muutama eri koko mulla 250ml ja tais maksaa vähän päälle 3 euroo. ei mullakaan kicksiä ole lähistöllä mutta arvaa vaan kun sinne pääsen niin tulee raahattu ainakin 4 pulla kotiin :D

  VastaaPoista
 9. Sinulle on tunnustus blogissani :) http://verieana.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger.html

  VastaaPoista
 10. Sulle on tunnustus myös minulta: http://betternailday.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  :)

  VastaaPoista
 11. Depend: Kiitos infosta. Täytyy yrittää muistaa ens kerralla kun KIcksissä käy, niin ostaa testiin. Mä käyn vaan ehkä kerra vuodessa paikassa, jossa on KIcks. Ja sit silloinkin unohdan sitä ostaa. :D

  kk-aro, Sissi, Veriena: Kiitos kaikille tunnustuksista! Mä yritän pistää noita pian eteenpäin, kun on pari nyt rästissä.. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!