perjantai 20. huhtikuuta 2012

Parit kynnet ja yksi asu

Oho, huomasin tuossa juuri, että blogini on mennyt täyttämään tuossa muutama päivä sitten 3-vuotta! Olen nimittäin kirjoittanut blogin ensimmäisen postauksen 17.4.2009. Sen lisäksi blogilla on ihan himpun verran vaille 100 lukijaa, joten kai tässä on pian taas alettava jotain arvontaa pistämään pystyyn. :) Taidan kyllä odotella sen 100 lukijaa täyteen ja pistän sitten arvonnan käyntiin. Nyt on vielä hetki aikaa haalia palkintoa.

Tässä parit viimeisimmät kynnet, joihin olen pyrkinyt tietenkin käyttämään uusia lakkojani. Oli kamalan vaikea valita, mitä lähtisin ensimmäisenä testaamaan ja tekisi mieli joka päivä lakata kynnet uudestaan, kun on niin paljon kivoja lakkoja, joita en ole vielä testannut. Mutta onneksi tai valitettavasti ei ole ollut joka päivä aikaa laittaa kynsiä uusiksi.

Tämmöiset lakat poimin käyttöön.Alimmaiseksi laitoin Mavalan hyvin vaalean lilan Vitalityn. OPI Meet me on the star ferry pääsi seuraavaksi kynsille ja kärkiin vielä OPIn Divine Swine.

Ala hieman tärähtänyttä kuvaa, mutta ainoa sellainen, missä on pelkästään tuota Meet me on the star ferrya kynsillä. Olis kyllä peittänyt yksistäänkin, mutta mun oli aluksi tarkoitus laittaa toista lakkaa ja siksi laitoin kerroksen Mavalan lakkaa pohjalle, ettei tarvis niin paljoa kerrostaa. Enkä kyllä onnistunut yhtään siististi lakkaamaan. Mutta tuo lakka on siis aivan ihanan värinen ihan jo pelkältään. Tykkään niin paljon!Lisäksi muutamaan kynteen vielä vähän tarroja ja valmsita tuli. Pääsin jopa luonnonvaloon kuvailemaan parvekkeelle valmiita kynsiä.Oli kyllä vähän työ kalastella noita isojahopeisia glittereitä kynsille, mutta kyllähän niitä sitten tuli kun laittoin vähän useamman kerroksen lakkaa. Tosin joihinkin kynsiin niitä tuli ihan sikana ja sitten toisiin tosi maltilisesti... Mutta ont uo mun mupettini silti aivan ihana! Nythän se vasta pääsi ekaa kertaa kunnolla kynsille.Seuraaviin kynsiin käytin sitten alla näkyviä lakkoja. Trindin Nail Brighteneria ajattelin testata nyt aluslakaksi, kun kerran sen kaverilta sain. Nyt kynsille pääsi sitten tuo OPIn Pink before you leap, jota alkujaan suunnittelin yllä näkyvään lakkaukseen, mutta muutin ihan viime hetkillä mieleni. Alle laitoin ihan tuhottoman vanhaa Nivean vaaleanpunaista lakkaa, joka muuten lähtikin sitten roskista kohti tämän lakkauksen jälkeen. Oli meinaan niin kuivunutta, ettei meinannut saada lakattua. Onneksi päälle tuli toista lakkaa.Tämmöiset kynnet tuli ilman koristeluja. Oli ihan hyvä laittaa tuon OPIn alle jotain toista lakkaa, koska aika läpinäkyvää tuo on. Tosin ei ollut tuo Niveankaan lakka mitään peittävintä. Laitoinkin OPIn lakkaa ainakin 3 kerrosta. :DKoristeluiksi valitsin nyt water decalseja pitkästä aikaa. Tai ainakin musta tuntuu, etten ole pitkään aikaan mitään näitä siirtokuvai käyttänyt. Pitäis vaan useammin muistaa kaivaa nää esiin, kun ovat niin kauniita lopputulokseltaan. Valitsin tähän hempeään lakkaukseen hempeitä ruusuja.Luonnonvalossa en onnistunut saamaan oikein hyvää kuvaa, kun ilma oli niin kovin piemää ja sateista... Ja lakkaukset ovat alla olevassa kuvassa jo kaksi-kolme päivää vanhatYhden asukokonaisuuden olen onnitunut taas vaihteeksi ikuistamaan ja tässä vielä sen esittely. Näissä vaatteissa tuli vietettyä pääsiäistä ja samoin kevään viimeistä pedapäivää koulussa. Mulla on ehkä vähän vaaleanpunainen kausi nyt menossa?Käytin nyt ekaa kertaa noita Seppälästä hankittuja sulkakorviksia ja yksi meidän opettaja kehui koulussa niitä. Mä tykkään itse tosi paljon noista ja ei harmitä yhtään, että hankin. Kaulaan löysin kivisen mustan norsun ja mietin, onko tää lahja vai oonkohan mä itse tän joskus ostanut? Ei voi muistaa...Neule Inspire
Paita Gina Tricot
Shortsit H&M
Sukkikset H&MTakki on alelöytö Carlsonilta ja jalkaan pääsivät mustat saapikkaat, jotka olen Norjasta ostanut. Ovat jo aika käytössä kuluneet, mutta vielä en raaski heittää pois. Voi käyttää, jos ei ole kovin märkä keli. Sateella kylläs ukat kastuu, eli ei kovin vesitiiviit. :D

5 kommenttia:

 1. Moikka, mun blogissani olisi sinulle tunnustus
  http://lepikossakuhisee.blogspot.com/2012/04/punaiset-kynnet-minulla-ja-tunnustus.html

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo molemmat kynnet, nuo violetit ovat varsinkin tosi upeat:) ja kiva sun asukokonaisuuskin:)

  VastaaPoista
 3. Mirja, kiitos paljon! :)

  Airi: Kiitoksia! Itsekin tykkään noista violeteista tosi paljon! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo violetit kynnet, myös sulkakorvikset on kivat!=)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Essi! Noi violetit kynnet on ehdottomasti yhdet lempparikynnet hetkeen. Mulla on ennenkin ollut jotain sulkakorviksia, mutta ne ovat menneet rikki, niin kiva oli saada uudet tilalle. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!