maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kisakynsiä

Pieni kooste muutamista kilpailukynsistä, joita olen nyt viime aikoina ahkeroinut. Ei näillä mitään finaalipaikkoja tai palkintoja irronnut, mutta kiva oli toteuttaa välillä jollain teemoilla kynsiä.Shiny Nail Artin kisan teemana olivat naiselliset kynnet ja tämmöisen ranskaalisesta manikyyristä varioidun lakkauksen sain aikaan. Ekana mulle tuli siis naisellisesta mieleen ranskis, mutta muokkasin sen sitten liukuvärjäykseksi, kun se oli musta ees vähän persoonallisempi ajatus. Enkä halunnut mitään liian räikeitä värejä, joten mustaavlkoiseen päädyin. Kärkiin laitoin ison kasan glitterdustia ja glitterdiamondeja. Leimailut mustalla Kondin lakalla ja strassit vielä kukkiin koristeiksi. (Esittelin näiden kynsien alkua muuten jo täällä.)Passion for Nailsissa oli teemana kevät ja ihan viime metreillä tuli osallistuttua. Olin reissussa ja lakkavalikoima oli aika rajallinen, mutta silti sain mielestäni kivat kynnet aikaan. Näissä on yhdistelty paljon kaikkea, on liukuvärjäystä, strasseja, tarroja, kuivakukkia...Loppuun vielä Lepikossa kuhisee blogin kisakynnet. Teemana oli siis vedenalainen maailma, joten kynsistäni löytyy kaloja, merilevää ja simpukoita. :) Ei ehkä mikään maailman luovin toteutus, mutta musta näistät uli tosi hauskat ja kynnet sai palon kehuja koulussa. Noi pinkit kalat nimettömissä olivat aika piristävä lisä muuten tuohon sinertävään värimaailmaan.Olettekos te osallistuneet viime aikoina lakkauskilpailuihin? Tykkäättekö lakkauskilpailuista?

4 kommenttia:

 1. Minä osallistuin myös kaikkiin noihin lakkauskilpailuihin. :D
  Mun mielestä nuo sun naiselliset kynnet on tosi kivat. Tykkään niistä enemmän kuin itse tekemistäni. Tykkään kans noista merikynsistä. Miten teit simpukkakuviot?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Mäkin tykkäsin paljon noista naisellisista kynsistä. Tosin kun olivat valkoiset, niin menivät aika nopeasti vähän nuhjuisen näköisiksi, kun kärjissä oli paljon glitteriä. Jäi tosi helposti jotain nukkaa niihin vähän kiinni yms.

  Simpukkakuvio on leimattu jostain Bundle Monsterin laatasta. En nyt tähän hätään muista numeroa, vaikka ei mulla niitä montaa ole. Ainoa vähän mereen liittyvä leimauskuvio mulla.. :)

  VastaaPoista
 3. Hm noi on tosi kivat noi kynnet! tosi siistit itseasiassa! :P

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon Beautificationbox! Kisoissa oli vaan niin paljon muitakin koivoja kynsiä, etten päässyt sijoittumaan palkintosijoille, mutta eipä se haittaa, jos onnistuu kuitenkin tekemään itseään miellyttävät kynnet. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!