lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pääsiäistä!

Mä olin niin suunnitellut tekeväni pääsiäiskynsiin valkoisia pupuja liukuvärjäyksen päälle. No, liukuvärjäyksen sain tehtyä, mutta tajusin sitten jättäneeni valkoisen lakan kotiin! Vietän pääsiäistä äidin luona ja pakkasin sinne nopeasti mielestäni aika kattavan lakkavalikoiman, mutta en ottanut yhtään valkosita tai muutakaan "Pupun väristä lakkaa". Eli nyt jäi puput tekemättä. Mulla oli kuitenkin kuivakukkia mukana, koska olen halunnut niitä jo pidempään testata ja oli tarkoitus niillä jotain pääsiäiskynsien jälkeen tehdä. Kukat pääsivätkin nyt vähän ennen aikojaan kynsille.Päätin laittaa aina yhteen kynteen puolikkaan kukan, kun kukat olivat sen verran isoja, että muuten olisi mennyt mieelstäni turhan paljon hukkaan. Kai nuo ny tjotenkin kukiksi vielä tunnistaa? Kukkien kiinnitys ja käsittely oli kyllä yllättävänkin helppoa ja tämähän oli siisihan ensimmäinen kertani. Ehkä ensi kerralla voisin laittaa koko kukan yhdelle kynnelle ja vain kylmästi leikata sitten yli menevät pois?Päätin nyt heti testata paria uutta lakkaani, nimittäin glitteristä LaFemmen Discoa ja Zoyan Yaraa, jotka esittelin edellisessä postauksessa. Vihreän kaveriksi valitsin pastellisen keltaisen Lemon Fizzin China Galzelta. Glitterlakkaa pohjalla, sitten töpöteltynä keltaista ja sitten vihreää ja päällä vielä glitteriä.

Kevään yksi hittiväri on kyllä ehdottomasti keltainen ja se sopii pääsiäiseenkin kuin "nenä päähän" tai jotain sinne päin. Katsokaapa näitä pirteitä asuja, jotka bongasin selaillessani Me Naisia! Ihania, niin pirteän ja iloisen näköisiä!Itse olen kuitenkin liikuskellut nyt hieman hillitymmän värisessä asukokonaisuudessa. Tässä siis matka-asuni torstailta ja yhdet ehdottomat lempparifarkkuni pitkästä aikaa jalassa.Neule KappAhl
Paita Gina Tricot
Farkut (kirppikseltä) Only
Norsukaulakoru taitaa olla lahja?
Takki HaloseltaTässä kuva ihan tältä päivältä ja meikäläinen se on lähdössä juuri leffaan! Jee, vihdoinkin katsomaan  Nälkäpeliä! En ole kirjoja lukenut, vaikka oon niistä kuullut ja usein ajatellut lukea. No, nyt käyn katsomassa elokuvan ja jos se on hyvä, niin enköhän mä ne kirjatkin lue. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!