maanantai 9. huhtikuuta 2012

MO:n BJ:t

Ompas kekseliäästi käytetty lyhenteitä otsikossa... Heh. Eli tämä postaus käsittelee siis Models Ownin paria upeaa Beetlejuicea. Näistä on nähty swatcheja jo ties kuinka monessa blogissa, mutta tässä nyt vielä yhet kuvat lisää. Pääsin vihdoin tekemään ihan kunnon lakkauksen näillä ja valitsin käyttööni kaksi ihanaista, Pinky Brownin ja Purple Bluen.Joka toinen kynsi on siis eri lakalla. Oikeassa kädessä on kolme kynttä Purple Bluella, joka on sinisen ja violetin sekoitus. Vasemmassa kädessä on taas enemmän kynsiä lakattu Pinky Brownilla.Nyt on aika monta kuvaa tarjolla, koska lakat ovat (kuten varmasti tiedättekin) aika monisävyisiä. Varjossa ja auringonvalossa näyttävät ihan erilaisilta. Mä olisin vaan voinut ihastella näitä aiankin päivän, koska onhan nää nyt niin upean väriset ja jotenkin tosi maagiset, kun "vaihtavat väriä".Näistä kahdesta Pinky Brown nousi kyllä suosikikseni, koska se on mielestäni aivan mielettömän upena värinen ihan joka kulmasta tarkasteltuna. Varsinkin yllä olevassa kuvassa mielestäni. Purple Blue on myös kaunis jossakin valossa, mutta tietyssä valossa lakka on vähän tunkkaisen tai mutaisen värinen. Violetti kun näyttää hieman rusehtavalta tietystä kulmasta.

Jotain koristetta oli vielä saatava, mutta ei liian peittävää. Testasin viimeisimmän arvontavoiton mukana tulleita tarroja, jotka sopivat minusta kivasti näihin kynsiin. Tarroja on otettu kahdesta eri arkista, joissa oli hyvin samoja värityksiä tarroissa, niin uskalsin niitä keskenään yhdistää.Aika kivoja tarroja, koska olivat tosi pehmeitä, mutta irtosivat silti tosi hyvin ja yhtenä kappaleena. Pysyivät myös hyvin, mutta oliavt myös helppo poistaa.Vielä ois Aqua Violet testaamatta ja ensi viikolla mulle pitäisi kotiutua Golden Green. Niitäkin sitten ehkä piakkoin kynsille..? Tylsistyttääkö nämä lakat jo, että onko nää "jo niin nähty"? Vai tykkäättekö itsekin näsitä lakoista?

Arvatkaapa, kuka tuli nauttimaan parvekkeelle auringosta, kun minä yritin kuvailla kynsiäni. :D

2 kommenttia:

  1. En usko, että näihin lakkoihin voi kyllästyä. Ostin itselleni silloin sarjan ilmestyttyä nuo kaikki. Mutta vieläkään, en ole jaksanut kokeilla niitä. Yhden lakan huonojen kokemuksien takia. Ja siksi, että olen laiskistunut, enkä jaksa panostaa niihin kuvien ottoon, koska tuntuu etteivät ne siitä huolimatta onnistu :D
    Mutta kolmea uutta BJ:tä odotellessa silti ! :)

    VastaaPoista
  2. Jotenkin on mullakin jäänyt noiden testailu, oon ihaillut niitä vain pulloissa. :D Mäkin odotan kovasti niitä kolmea uutta sävyä! Pakko on kyllä niitä hankkia. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!