perjantai 6. huhtikuuta 2012

Hengissä ollaan, kyllä vain!

Bloggailutaukoon on syynä yksinkertaisesti koulukiireet (edelleen jotain kirjallisia kouluuttuja rästissä..) ja myös sijaistus/työhommat, joita olen nyt kevääksi saanut. Nyt pääsiäisenä koetan kuitenkin saada kaikki kouluhommat hoidettua ja palailla aktiivisemmin bloggailun pariin. (Kuka sitä parempaa tekemistä "pääsiäislomaksi" keksisikään...?) Mulla on muutama postaus keksen, joita olen kovasti yrittänyt teille saada postattua, mutta vielä ei ole aika julkaista niitä, vaan tähän väliin esittelen nopeasti yhdet yksinkertaiset kynnet, jotka olivat minulla tällä viikolla.Kynsille pääsi nyt ensimmäsitä kertaa China Glazen Below Deck, jonka hankin eräältä kynsikirppikseltä. Väri on jännä violetin ja ruskean välistä ja eri valoissa lakka näyttää välillä ihan selkeästi violetilta ja välillä ruskealta. Tykkään! Koristeeksi laitoin yksinkertaiset valkoiset tarrat, koska aikaa millekään monimutkaisemmille koristeluille ei ollut. Päällä vielä Seche Vitea antamassa ihanan kiillon.Ja esittelempä muutamia hankintojani. Osa näistä on jo viime kuun puolelta, mutta eipä ole tullut postattua vielä blogiin.Mimaxilta oli pakko tilata pari China Glazea, kun olivat viime kuussa tarjouksessa. Glitterlakka on Prismatic kokoelman Prism ja oranssi lakka on The Hunger Gamesin Riveting. Mukaan mahtui myös pari arkkia water decalseja. Ihania perhosia!

Sitten blogikirppiksen antimia:Arkki tarroja, arkki water decalseja ja La Femmen Disco & Zoyan Yara. Kummatkin lakat ovat muuten päässeet nyt kynsille, eli pian kuvia luvassa. :)

CDON:sta on tullut tilattua myös vähän katsottavaa, en vain tiedä yhtään, kosak oikeasti ehdin näitä katsoa. Mutta ah, Gossip Girlin jaksoja, joita ei ole vielä näytetty Suomessa telkassa! Ei tartte nyt netistä tihrustaa. :) Niin ja Klaanista tuli hankittua nyt se ensimmäinen kausi. Voisin siis alkaa seurata sarjaa alusta. Vielä pitäisi viides ja kolams kausi hankkia. Tosin niiden osto menee varmasti kesän, sillä yritän nyt säästää ulkomaanmatkalle rahaa. :)Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille! Postailen piakkoin taas lisää ja yritän niitä keskeneräisiä postauksia saada vihdoin teidän nähtäväksi. :)

2 kommenttia:

  1. Sulle olis meidän blogissa tunnustus. :) http://pilvihattaraa.blogspot.com/2012/04/251.html

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!