tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kisuja kynsillä

Tämmösillä välineillä lähti kynsiä syntymään tällä kertaa.



Color clubin lakka on ihana Love 'em Leave 'em. Mustalla H&M:n lakalla tein tassukuvioita ja Konadin mustalla lakalla leimasin kissan kuvia. Laatta on Bundle Monsterin 04. Tarra-arkki on saatu Sanna Taralta kokeiltavaksi ja noi kisut on kyllä todella sööttejä!



Tuo iso istuva kissa on siis leimattu (etusormi ja pikkurilli) ja toimii musta tosi hyvin noiden tarrojen kanssa. Peukalossa, keskisormessa ja nimettömässä on tarrat & tassukuvia dotting toolilla. Tärisi kyllä han hulluna käsi noita tehdessä. :D

Yllä kuva keinovalossa ja alla sitten pari kuvaa luonnonvalossa. Oli tosi pilvinen päivä, ettei lakka oikein kiillä niin ihanasti kuin voisi, mutta näistä nyt näkee kuitenkin millaiset kynnet on.



Jännitin vähän miten noi tarrat pysyy kiinni, kun ne olivat aika jäykkiä ja tuntui, et ne ois vähän jäänyt reinoista koholle, mutta laitoin tarpeeksi päällyslakkaa tai jostain muusta syystä tarrat pysyi kyllä tosi hyvin kynsillä! Nää lakat oli mulla meinaan useita päiviä.



Vaikka olenkin ehdottomasti koiraihminen, niin nämä kynnet oli kyllä tosi kivat. Ja kyllä mä tykkään ihan oikeistakin kissoista, etten vaan kissoista kynsikoristeissa. :)

8 kommenttia:

  1. http://kosmetiikkaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiia, bongasin että olit antanut mulle tunnustuksen. :)

    VastaaPoista
  3. Voi eiii tiedätkö mä oon pahoillani mutta se party of five glitters on mennyt jo, olen vain kaikessa hujakassa ehtinyt yliviivata/poistaa sen tuolta myytävänä -luettelosta! :( Huoh, tosi suuret pahoittelut, mutta onneksi noita kai on vielä Seppälöissä myynnissä, kantsii käydä kurkkimassa. ^^

    Ja kiiiiiiitos paljon tunnustuksesta, teen sen heti kun ehdin! :)

    VastaaPoista
  4. Ei haittaa Käpsy, ei mun maailma onneksi siihen kaadu. :) Oon miettinyt monesti sen hankkimista, mutta ei oo vaan tullut käytyä Seppälässä ja nyt kun bongasin lakan sieltä sun blogista, niin aattelin et joskos sitä nyt sit sen ostais kun kohdalle sattui. Saatan kyllä nyt käydä vilkaisemassa, jos jossain Seppälässä näkyis Party of Five Glitters. :) Jos ei, niin mun kohtalo ei sitten ole saada sitä lakkaa. :D

    VastaaPoista
  5. Pöö! :) Hämeenlinnassa on ainakin siellä Reskan Seppälässä sitä party-of-five-lakkaa. Tai oli ainakin vielä tiistaina :)

    VastaaPoista
  6. Täytyypä katsoa, jos ehdin siellä käväistä viikonloppuna! Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!