tiistai 22. joulukuuta 2015

Ruskeaa ja pitsiä & kultaa ja nudea

Kai sitä voi kahdet kynnet samassa postauksessa esitellä? Olen viime aikoin tykännyt tehdä aika neutraalin värisiä lakkauksia ja suosinut paljon itselleni hieman vieraampia värejä, kuten ruskeaa, nudea ja kultaa.


Olen erittäin huono käyttämään ruskeaa kynsilläni. Mutta kun satuin saamaan IDUN Mineralsin kynsilakan viime keväänä kauneusbloggaajien goodiebagissa ruskean sävyisenä, päätin pistää sen kokeiluun, koska merkki kiinnostaa minua paljon ja halusin sen ehdottomasti testata. No, siinä taisi mennä sitten ihan lokakuulle kun sain tämän lopulta kynsille. Parempi myöhään jne.


Lakan kaveriksi valkkasin OPIn kynsitarroja, joita olen hamstrannut alesta itselleni. Eivät väreiltään ihan identtisiä ole, mutta minusta tarpeeksi lähellä toisiaan. Sikahintaisia ovat normisti (kuten OPIn lakatkin Suomessa), mutta kyllä näistä sen 3e maksaa/paketti helposti. (Tarroja oli muuten vielä muutama päivä sitten ainakin täällä Tampereella Sokos Emotionin alelaarissa jäljeellä...) Nämä ovat ihan eri laatua kuin jotkut Seppälästä aikoinaan ostamani paksut ja kömpelöt kynsitarrat, joita on tuskallista yrittää saada kynnelle tasaisesti. OPIn tarrat ovat super ohuita ja asettuvat kynnelly hyvin. Nämä tarrat on meinaan tehty oikeasta kynsilakasta! Ilmankos ovat niin ohuita ja helppoja käyttää, kuten kynsilakka. Kestosuosikkejani ovat Sally Hansenin kynsitarrat ja nämä ovat vähintään yhtä hyviä. Kestivät mainiosti useamman päivän kynsilläni. Sallyn tarrojen tapaan nämä ovat isoja, eli pidemmillekin kynsille riittää ja itse sain yhdestä tarrasta yhden koko kynnen lisäksi vielä raskistarran toiseen kynteen. Levein tarra on minun peukaloilleni jopa liian leveä, eli kokovalikoimaa on runsaasti.


Niin ja pari sanaa vielä tuosta IDUN lakasta. Taivaallinen laatu! Peitti jo yhdellä kerroksella, levittyi helposti ja kauniisti ja värikin oli loppujen lopuksi todella kiva, vaikka tuota ruskeaa sävyä aluksi hieman surkuttelin, koska ajattelin ettei sitä tule oikein käytettyä. Mutta kyllä näin laadukasta lakkaa tulee varmasti käytettyä.


Lakka on 5 free, ei tämmöiselle lakkaharrastajalle mikään kovin kummoinen juttu, mutta ehkä perus lakkakuluttajalle on. Mutta hyvä juttu ehdottomasti. Lakkoja ja muita merkin tuotteita saa apteekeista, voit katsoa myyntipisteet täältä. Vähän tekisi mieli hankkia jokin toinenkin sävy tältä merkiltä, sen verran olin vakuuttunut laadusta. Lisäksi aion jossain viaheessa ostaa itselleni paljon kehutun Vatn kuituripsivärin, joka on vedenkestävä 38 asteeseen asti. Suosittelin tätä äidilleni ja äiti on täysin rakastunut, eikä aio muuta ripsväriä enää koskaan käyttää. Olen lukenut ja kuullut kyseisestä tuotteesta vain kehuja. Jos minulla ei olisi tällä hetkellä niin montaa avaamatonta ripsaria (ja lisäksi vielä ne avatut!), niin painelisin samantien ostamaan itselleni tuon IDUN ripsarin.

Sitten vielä ne toiset kynnet, joissa myös hyvin neutraaleja sävyjä, jos kultaa ja hillitöntä blingiä ei lasketa. :D


Mieheni näki kerran nuo Super Man -siirtokuvat pöydällä ja innostui heti, ne piti saada kuulemma äkkiä kynsille! No, kehittelin sitten tämmöisen kultaisen ja nuden yhdistelmän, joka mielestäni toimii oikein hyvin. Mietin aluksi, onko tuo kultainen lakka vähän väärää sävyä, mutta ainakaan nyt jälkeenpäin kokonaisuutta tarkastellessa ei häiritse yhtään, vaan tykkään kokonaisuudesta paljon.


Viime aikoina olen kovin ihastunut yhdistelemään neutraalia nudea johonkin über kimmeltävään. Tavallaan vastakohtien käyttö samassa lakkauksessa kiehtoo. Olen nähnyt paljon nudeja kynsiä erilaisilla blingeillä koristeltuna ja se taitaakin olla tämän hetken trendi.


Nude lakka taitaa olla Delush Polishin kaunis Bare To Be Bold, jossa on hentoa hopeaa kimmellystä mukana. Kultainen tekstuuripintainen lakka on taas KBShimmerin Dressed To Gild. Tykkään hirmu paljon näistä KBShimmerin tekstuureista. Pitäisi hankkia varmaan kaikki...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!