maanantai 14. joulukuuta 2015

Joulukalenterikooste: toinen viikko

Joulukalenterien toisen viikon tuotteet esittelyssä tässä postauksessa.


Essencen kalenterssa oli tällä viikolla oikein kiva värisiä lakkoja! Lakkojen lisäksi tällä viikola tuli myös arkki tarroja.

Kuvan lakat ovat vasemmalta oikealle: Rudolph's Favorite, What A Grey-t Night!, Sweet Caramel Sweets, My Dear Reindeeer (suosikkini), Ombre top coat Candy Cane Lemonade, Meet Me At The Chimney. Kalenterista tulee aika paljon eri sävyisiä vaaleita ja harmaita lakkoja. Tämän viikon lemppari on tuo "likainen lila".


Kicksin kalenterissa oli tällä viikolla pari vähän "plääh" tuotetta, kuten nuo pompulat ( vannon invisibobblen nimeen!) ja meikkivoidenäyte, mutta myös pari todella kivaa tuotetta, kuten käsivoidetuubi (niitä ei ole ikinä liikaa) ja syötävän herkullisen näköinen kasvonaamio. Kynsiviilakin tulee ehdottomasti käyttöön (ja se on pinkki!), ripsetkin vaikuttavat käyttökelpoisilta ja suihkuöljy on kivaa vaihtelua perinteiseen suihkusaippuaan.

Luulin, että Kicksin kalenterit ovat keskenään samanlaisia, mutta nettikeskusteluja lukettuani käsitin nyt, että niissäkin tuotteet voivat tulla eri järjestyksessä? Tai sitten tuotteet ovat vain liikkuneet kalenterien (ainakin omani sisällä ovat) sisällä niin, että aina ei tule oikea tuote joka luukusta.

Miltä vaikutti viikko kaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!