perjantai 11. joulukuuta 2015

Päivän väri on violetti

Nyt tulee ihan älytön kuvaspämmi, mutta olen niin rakastunut tähän huulipunaan, että räpsin siitä varmaan sata kuvaa. :D Löysin huulipunavarastostani yllättäen Essencen mielettömän hienon violetin huulipunan! Tämä on ilmestynyt aikoineen Good Girl Bad Girl Trend Editionissa, eli valitettavasti tuotetta ei ole enää saatavilla. Sävy on 01 It Wasn't Me. Jos violettia punaa kaipaat, niin Essencen uudessa Trend Editionissa Merry Berryssä on muuten myös violetti huulipuna. Se voisi olla kokeilemisen arvoinen.


Jotenkin kuvittelin testanneeni jo aiemmin kumpaakin tämän kokoelman huulipuna ja muistelin, että "se violetimpi" oli kovin punertava huulilla, siis semmoinen fuksianpunainen. Yllätys olikin aika suuri kun huomasin tämän olevan oikeasti ihan violetti!


Puna mätsäsi älyttömän huvin päälläni olleeseen asuun ja saikin yllättäen kaverikseen muuten hyvin nuden meikin. Meikkipohjan lisäksi laitoin hiemna mattaa ruskeaa luomiväriä, kulmaväriä ja poskipunaa. Todella simppeli look, kun alunperin minnulla oli ideana "nyt kun kerrankin saa ja ehtii meikata kunnolla, niin nyt sitten laitetaan sitä meikkiä".

Meinasin jopa kokeilla yhtä erittäin jännää trendiä eli ripsivärittömiä ripsiä, mutta päädyin kuitenkin levittämään aavistuksen ripsaria yläripsiini. Silti lopputulos on kivan raikas ja hyvin erilainen kun yleensä minulla, kosak tykkään rajata silmät voimakkaasti ja silmälasien kanssa ole tottunut, että meikkiä voi arkenakin laittaa vähän reilummin. Kehykset kun kuitenkin vähän pehmittävät lopputulosta. Mutta yhtä lailla kuin tuo reilummin meikkaaminen, sopii mielestäni myös tuo ripsivärittömyys älyttömän hyvin juuri laseja käyttäville. Vaikka ei ripsivärittömyys yhtään hullummalta näytä silmälasittomillakaan, katsokaa vaikka Erikaa. Minusta tämä trendi taitaa olla parhaimmillaan juuri voimakkaan värisiin huuliin yhdistettynä.


Kyseinen päivä oli niitä loppusyksyn/alkutalven leutoja, joita on nyt kyllä riittänyt. Olisikohan ollut lokakuun loppua? Muistan, että lähdin tuona päivänä kaupungillekin ilman takkia. Takin virkaa toimitti tuo jättimäinen huivi, johon olin kietoutunut. Ja hyvin pärjäsi kun matkassa oli vielä kaulahuivi, lmäpimät sormikkaat ja neulepanta korvia lämmittämässä. Itseasiassa sisätiloissa tuli jopa kuuma monta kertaa, koska huivin alla minulla oli lämmin neulemekko.


huivi/viitta Gina Tricot
mekko H&M
farkut Fiorellasta
saappaat Inspire

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!