sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Keijupölyä kynsillä

Zoyan PixieDust lakat ovat ehdottomasti yksiä ihanimmista lakoista, mitä maa päällään kantaa! Nämä ovat myös äärimmäisen helppoja käyttää, koska eivät tarvitse kaverikseen oikeastaan minkäänlaisia koristeluita ja oma suosikkitapani käyttää näitä on ehdottomasti liukuvärjäys.


Käyttämäni lakat tällä kertaa olivat Imogen ja Noir. Lakkasin ensin koko kynnen Noirilla ja töpöttelin tämän jälkeen kynnen kärkeen mustaa Imogenia. Nopeaa, helppoa ja näyttävää. Kyllä näistä tuli meinaan semmoiset tuijottelukynnet, ettei meinannut silmiä heti irti saada.


Minä siis olen aivan rakastunut näihin rouheisiin Zoyan tekstuurilakkoihin, mutta jonkun makuun ne saattavat olla liian karheita. Näistä jää nimittäin todella karhea pinta (eikä päälle tietenkään tule tasoittavaa päällyslakkaa, koska sitten koko tekstuuriefekti häviäisi) ja sen tuntee kyllä ihoa ja joitakin kankaitakin vasten. Itse kuitenkin totuin siihen hyvin pian.


Hyvänä puolena mainittakoon vielä, että nmä kestävän mielestäni oikein hyvin kynsillä, kun otta ahuomioon, ettei lakkauksessa voi käyttää päällyslakkaa, joka monesti pidentää lakkauksen kestoa huomattavasti. Tällaista lakkausta on myös varmasti helppo korjailla, jos se olisi tarpeen, mutta itselläni ei kyllä tämmöistä tilannetta ole vielä tullut vastaan.


Valitettavasti Zoya lopetti näiden ihanuuksien valmistamisen, joten pian pixiedusteja on lähes mahdoton enää saada mistään. Voi surku! Tosin onneksi omistan itse näistä suurimman osan. Mitä mieltä olet Zoyan rouheista PixieDusteista?

2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet. PixieDusteille lähtee multa iso sydän. <3

    VastaaPoista
  2. Jonna H: Kiitos paljon! Iso sydän tosiaan näille ihanille lakoille! <3

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!