keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Meikki Kubissilla

 Kubiss (tai pidemmin Kubiss London) on suhteellisen tuore "halpismerkki" Suomen markkinoilla. Merkin tuotteita on tullut myyntiin syksyn aikana eri kauppoihin ja kampaamoihin. Voit katsoa myyntipisteet täältä. Lisäksi merkkiä myy kauneutta.com. Merkin ideana on tarjota kaikki värikosmetiikka hintaan 3,95e/kpl ja kynsilakoissa on hinta kahdelle kappaleelle 4,95e.


Kubiss oli mukana mm I Love Me -messuilla ja sen tuotteita on tullut mm Livboxissa (puuteri, kynsilakka). Sen lisäksi olen saanut tuotteita goodiebageista (huulipuna, poskipuna) ja vaihtareina kauneusmiiteistä (ripsivärit). Ajattelin, että nyt kun minulle on kertynyt tuotteita näinkin paljon, niin teempä yhden meikin, jossa käytän näitä kaikkia Kubissin tuotteita.

Sen lisäksi haluan esitellä teille hieman lähemmin näitä kahta ripsiväriä, joista erityisesti pidin.


Minulla on Kubissin vedenkestävä- ja taivuttava mascara. Vedenkestävä minulla on ollut ahkerassa käytössä jo pidempään, mutta taivuttavan otin käyttööni vasta hiljattain. Nyt olen kokeillut pari kertaa käyttää niitä myös yhdessä, koska näin saa hieman näyttävämmän lopputuloksen ja vedenkestävyyden samassa paketissa. :)Ylimpänä kuva ripsistäni ilman ripsiväriä (taivutettuina) ja alempana ripsivärillä.Yläripsissä ensin taivuttavaa ripsiväriä, sitten vedenkestävää ja alaripsissä vain vedenkestävää ripsiväriä.Kumpikin tuote antaa minusta hyvin luonnollisen lopputuloksen, näillä ei mitään "hillittömiä räpsyttimiä" saa aikaan, mutta kerrostaminen kyllä onnistuu. Ja jos joskus kaipa hyvin naturellia lookkia, suosittelen ehdottomasti Kubissin vedenkestävää ripsiväriä. Se myös pysyy hyvin!Vedenkestävä ripsiväri on oikeastaan ainoa, jota arkena voin käyttää. Tavallinen ripsiväri ei kestä hikoilua ja tanssitunneilla joraamista. Sitäkin nimittäin testasin taas. Kubissin taivuttava ripsari oli sutannut varsinkin alaluomet (ei pahasti, mutta oli) tanssituntirupeaman jälkeen, mutta Kubissin vedenkestävä ripsiväri taas pysyi menossa mukana moitteetta.


Tämä Fantas Eyes taivuttava mascara parani minusta ehdottomasti oltuaan auki pidempään. Tällä sai minusta hieman enemmän massaa ripsiin verrattuna tuohon vedenkestävään mascaraan. Näissä kuvissa ripsari on vielä turhan tuore. Tuote ei varissut tai sutannut "normaalioloissa" ja teki ripsistä luonnolliset. Taivuttavuudesta en hirveästi osaa sanoa, koska taivutan aina ripseni ennen ripsivärin laittoa. En huomannut, että taivutus olisi pysynyt paremmin tämän kanssa. En kyllä yleensäkään koe ongelmaksi, että taivutus häviää päivän mittaan ripsistäni. Itse tykkäsin laittaa tätä pari kerrosta. Oikein kelpo minusta neljän euron mascaraksi.


Vedenkestävä Mesmer Eyes mascara antaa minusta hyvin luonnollisen lopputuloksen. Aluksi minusta jopa hieman liian luonnillisen ja teki mieli levittää tätä ihan älyttömän monta kerrosta, koska olin kai niin tottunut käyttämään tuuheuttavia ripsareita. Mutta oltuaan auki pidempään, sai tälläkin ihan sopivasti massaa ripsiin. Tässä on pienempi ja tarkempi harja, siksi tykkään käyttää tätä alaripsiin. Arkena suosin tämmöistä hyvin luonnollista ripsiväriä, koska silloin minulla on harvoin meikkiä ripsiväriä ja kulmakynää enempää. Alla vertailuksi vasemmassa silmässä ei ripsiväriä ja oikeassa kyseinen vedenkestävä mascara.


Kubissin vedenkestävä mascara oli positiivinen yllätys, koska se kesti hyvin sadesäät ja tanssituntihikoilutkin. Ja tämäkin tosiaan on hintaansa nähden aika huippu tuote. Voisin ehdottomasti ostaa kyseisen tuotteen itselleni tämän ensimmäisen putkilon loputtua.


Kynsille pääsi Kubissin pinkin lakan liäksi KBShimmerin Sugar Plum Fairy. Kubissin lakka oli hyvin levittyävää ja peitti helposti kahdella kerroksella. Värikin oli nätti perus pinkki, joka jokaisen tytön valikoimassa pitää olla. :)

Kubissin puuteri oli minusta hyvä, se on ollut käytössä tämän kokelun jälkeen useastikin, tosin käytän puuteria hyvin vaihtelevasti meikatessa ja tykkään nykyään enemmän irtopuuterista tai väittömästä puuterista. Puuteri muuten tuoksui minusta todella hyvältä ja pakkaus on nätti. Poskipuna oli hyvin neutraali ja sopii arkikäyttöön. Pakkaus oli minusta hieman outo, tai toi minulle mieleen enemmän luomivärin. Mukana tullutta sivellintä en edes kokeillut, vaan levitin punan suosiolla isommalla ("kunnon") poskipunasiveltimellä. Itse suosin monesti vähän näkyvämpiä punia, mutta tämäkin tulee varmasti käytettyä hillitymmissä meikeissä. Pinkki huulipuna oli pirteä ja levittyi huulille pehmeän tuntuisesti. Kestävyys oli ok, syömisen ja juomisen jälkeen punaa täytyy lisätä.


paita Seppälä
hame H&M
sukkahousut ?
kengät K-kenkä

 Asusta ehkä huomaa, ettei kuvat ole nyt ihan viime viikolla otettuja. :D Tosin ulkonahan on viime päivinä ollut melkein +10 lämmintä, että miksei tällä asulla voisi nytkin ulkona liikkua? Mutta kuvat taitavat olla lokakuun puolelta.

Kubissin meikeistä jäi positiivinen mielikuva ja suosittelen kokeilemaan Kubissin tuotteita, jos kaipaat halpoja ja kuitenkin hyviä perustuotteita, joilla saa luonnollisen lopputuloksen. Minulta muuten löytyy nykyään myös Kubissin nestemäinen eyeliner, josta pidän oikein paljon. Se pysyy hyvin paikoillaan ja rajauksen teko käy sillä mielestäni helposti.

Onko Kubiss tuttu merkki sinulle?

2 kommenttia:

  1. Peitevoiteen ostin tuossa yx kerta ja kynsilakka tuli livboxissa mut viel testaamatta.Ei näyttänyt ainakaan mun tekemiltä korviksilta =)

    VastaaPoista
  2. eekku: No voi hitsi, mä en sit muista kenen tekemät nää korvikset on! Kun ei mulle nyt moni oo itsetehtyjä lähetellyt... :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!