maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulukuun avaus

On se kai vihdoin aika aika jo kirjoittaa joulukuun ensimmäinen postaus! Tässä on ollut nyt kunnon postaustauko, joka alkaa toivottavasti pikkuhiljaa olla takanapäin. Olen itse sairastellut tässä oikein urakalla ja karvavauvatkin ovat vieneet vähän enemmän huomiota ja aikaa kuin yleensä. Mutta ei mitään vakavaa kenelläkään ja pikkuhiljaa alkaa taas arki normalisoitua. Vielä on muutama työpäivä tällä ja ensi viikolla ja sitten pääsenkin ansaitulle joululomalle, jolloin pääsen toivottavasti taas paremmin postausten makuun.


Nyt kun on joulukuun, niin siihen kuuluu tietenkin olennaisena osana joulukalenteri. Tai kaksi. Erilaisia kosmetiikkakalentereita olisi ollut tarjolla itseasiassa aika paljonkin, mutta päädyin lopulta ostamaan itselleni Kicksin kalenterin, koska se oli helppo saada. Ei tarvinnut kuin kävellä Kicksiin ja kiikuttaa yksi kalenteri kassalle. Sisältö vaikutti hyvältä, vaikka en sitä aivan tarkkaan halunnutkaan tietää. Ja onhan tämä upean näköinen, vaikkakin jotenkin huonosti valmistettu ja tuotteet eivät tahdo pysyä ihan paikoillaan kalenterissa. Tästä myyjäkin jo minua varoitteli. Toistaiseksi kuitenkin joka luukusta on tuote löytynyt.


Hankin tuon Kicksin kalenterin vähän sellaisena hätävarana, nimittäin alkujaan olin päättänyt hankkia Essencen joulukalenterin itselleni. Kuulin kuitenkin, että niitä tulee myyntiin hyvin rajallinen määrä ja vaikutti siltä, että kaikki haluavat tämän. Joten päätin kehitellä varasuunnitelman, etten jää sitten ainakaan kokonaan ilman kosmettiikkakalenteria. Loppu hyvin ja saankin nyt availla kahta kalenteria joka päivä. En valita! :D


Ihan ilman ongelmia ei tuosta Essencen hankinnasta selvitty, tilattiin se kimpassa kaverin kanssa ja aluksi jostain syystä kalentereita tuli vian yksi. Siinä sitten ehdittiin jo vähän panikoida, mutta onneksi lopulta toinenkin kalenteri löysi tiensä Suomeen ja kumpikaan meistä tilaajista ei jäänyt ilman.


Ajankohtaisia kuulumisiani voi seurailla vaikka instan puolella. Nyt on aika paljon kirittävää ja älyttömästi aiheita, joista haluaisin teille postata. Mutta hitaasti hyvä tulee ja herättelen tässä pikkuhiljaa taas blogiani henkiin.

Kiinnostaako jonkinlainen kooti kalenterien sisällöstä? Voisin esim viikottain koota postauksen luukkujen sisällöistä?

2 kommenttia:

  1. Minulla ei ole koskaan ollut tällaista kalenteria, joten olisi hauska kuulla, mitä sellainen sisältää :)

    VastaaPoista
  2. Viikkokoosteet ovat tulossa kalentereistani. :) Tällä hetkellä kirjoittelen koostetta ensimmäisestä viikosta.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!