maanantai 28. joulukuuta 2015

Joulukalenterikooste: neljäs viikko

Viimeisellä viikolla oli enää neljä luukkua (siis per kalenteri) jäljellä ja niistä paljastuivat nämä tuotteet.


Yllättäen Kicksinkin kalenteri tarjosi viimeisissä luukuissaan aika kynsipainotteisia juttuja. Luukuista tulleet lakat olivat: Essien päällyslakka, Kicksin oma punainen lakka ja vielä Dependin pinkki lakka. Olisi voinut luulla, että punainen lakka olisi ollut aaton luukussa, mutta siellä olikin tuo pinkki. Näiden lisäksi tuli vielä huippu hyvää käsisalvaa, jota mulla tosin on jo pari purkkia varastossa, koska tätä on tullut mm. livboxeissa. Olisin kieltämättä kaivannut vähän enemmän vaihtelua näihin vikoihin luukkuihin, koska mulla on kynsilakkakalenteri erikseen. Mutta tuo Essien lakka ainakin ois kai pitänyt tulla aiemmin ja sen tilalla olisi kai ollut tässä luukussa joku tuoksu? Mullahan siis muutamat tuotteet oli vähän hyppineet eri luukkuihin.


Essencen kalenterista tuli vielä kolm lakkaa:Winter Wonderland, kimmeltävä mattapäällyslakka Add On Magic! ja punainen From me To You. Aaton luukku oli iso, joten sieltä osasi odottaa muuta kuin kynslakkaa. Onneksi kyseessä ei ollut mikään hölmön muotoinen kynsiviila, vaan ihan hauska kimmeltävä pussukka, jonka glitter kyllä varisee aika pahasti joka paikkaan.

Mikä fiilis kalentereista sitten jäi näin jälkeenpäin ajateltuna? Olinko tyytyväinen? Kyllä, olin tyytyväinen, vaikka ei näistä nyt mitään super erikoista tullut. Mutta en sellaista odottanutkaan, vaan ajattelin näissä olevan kuitenkin aika perus "käyttöjuttuja". Aika oikeassa olin mielestäni. Kumpikin kalenteri oli minusta hintansa arvoinen, sain paljon heti käyttöön pääseviä tuotteita ja joka aamu oli ihana herätä ja rientää avaamaan uusia luukkuja. Paljon kivempia tämmöiset kosmetiikkakalenterit ovat kuin esim suklaakalenterit.


Essencen kalenterissa tuli sopivasti eri värejä ja kaikkia lakkoja tulee varmasti käytettyä. Koitan saada teille mahdollisimman pian jotain koostetta, millaisia lakkauksia saan kalenterin lakoilla aikaan. Essencen kalenterista täytyy mainita plussana vielä hauskat tekstit, joita löytyi aina joka luukun kannen sisäpuolelta. Yllä näkyy muutama näistä otettu kuva. Tekstit olivat minusta tosi hauskoja. Hyvää oli tottakai myös se, että lakat olivat kunnolla kiinni kalenterin sisällä, eivätkä päässet tippumaan paikaltaan. Välillä sai aika voimakkaastikin riuhtoa lakkoja luukuista pois. Lakkojen lisäksi tulleet viilat ja tarrat olivat vähän turhakkeita, mutta niitä oli minusta kivan vähän. Tämä Essencen kalenteri on sen verran edullinen, että voisin ostaa sen uudestaankin. Tosin en tiedä, olisiko lakkojen väri/sävyvalikoima sitten liian samanlainen tulevina vuosina? Tätä täytyy jäädä miettimään...

Kicksin kalenterissa oli monipuolisesti eri juttuja, kuten odotinkin. Ehkä huulituotteita olisi voinut olla enemmän. Ripsivärit ja silmien rajauskynät kun ovat esim sellaisia, joita minulla on kymmenittäin jo valmiiksi kotona ja niitä en välttämättä tarvitsisi lisää. Kynsilakkoja en oikeastaan tässä kalenterissa kaivannut, koska minulla on jo ne omat lempparimerkit ja kaikki "perusvärit" (joita kalentereihin yleensä laitetaan) löytyvät jo. Essien & Seche Viten päällyslakat olivat kuitenkin jopa positiivisia yllätyksiä. Ne tulevat ehdttomasti käyttöön. Moni Kicksin oma tuote oli kiva yllätys, koska en omista ennestään paljoakaan Kicksin tuotteita. Kovin paljon ei tässä kalenterissa tullut minusta semmosita "krääsää", vaikka ainahan sitäkin pitää olla mukana. Nyt äkkiseltään tulee mieleen lähinnä vain pompulat ja peili, jotka olisin vaihtanut. Suuri osa tuotteista odottaa vielä käyttöönottoa, mutta se ei missään nimessä tarkoita, että olisin ollut tyytymätön kalenterin sisältöön. Yritän vain fiksusti käyttää ensin vanhempia ja jo avattuja tuotteita pois.

Nyt pitääkin suunnata ajatukset jo sitten ensi vuoden kalentereihin, eikö niin? Monet suositut kalenterit kun myydään hetkessä loppuun ja täytyy olal nopea, jos omansa haluaa saada. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!