torstai 10. joulukuuta 2015

Joulukalenterikooste: ensimmäinen viikko

Lupasin tehdä joulukalenterieni sisällöistä aina viikottain pienen koonnin. Tässä olisi ensimmäisen viikon saalis.


Essencen kalenteri sisältää vain kynsijuttuja ja suurimmaksi osaksi kynsilakkoja. Pullot ovat 5ml kokoisia. Sellainenjännä juttu on käynyt ilmi, että nämä Essencen kalenterit ovat keskenään erilaisia! Eli kaikki eivät saa samaa lakkaa samasta luukusta. Aika jännää! Mutta käsittääkseni joka kalenterista kuitenkin lopulta löytyy samat lakat.

Ensimmäisellä viikolla sain seuraavat lakat: Made With Love, Message From The North Pole, North Pole Princess, My Wish List, Have A Very Pink X-mas! ja kynsiviilan. Toistaiseksi olen saanut aika vaaleasävyisiä ja "helppokäyttöisiä" lakkoja. Tämä ei kuitenkaan ole huono asia, vaan olen ihan tyytyväinen kalenterin sisältöön toistaiseksi.


Kicksin kalenteristä taas minulle on tullut yllä näkyvät tuotteet. Nämä kalenterit ovat keskenään identtisiä, mutta ainakin oman kalenterini kohdalla muutama tuote on liikahtanut paikaltaan (aiemmin kerroin, että näissä on jokin hölmö valmistusvirhe ollut ja tuotteet eivät oiekin tahdo pysyä paikallaan) ja aina ei välttämättä ole tullut ihan oikea tuote oikeasta luukusta. Esim 2. päivänä luukussa oli jokin isompikin tuote, mutta tuo tuoksunäyte oli jostakin muusta luukusta sujahtanut toisen päivän luukkuun ja päätin napata itselleni luukusta vain tuon päällä olevan tuoksunäytteen ja katsoa sen toisen tuotteen tarkemmin sitten kun tyhjä luukku osuu kohdalle.

Charm Rose tuoksunäytteen tuoksu on mielestäni oikein ihana, se tulee varmasti käyttöön. Huulikiilto oli myös aivan huumaavan tuoksuinen! Väri on hyvin monikäyttöinen. Silmämeikkikynä näyttäisi olevan jokin kaksipäinen, mutta en ole sitä vielä avannut ja tarkemmin tutkinut, koska mustia rajauskyniä minulla on tällä hetkellä niin paljon käytössä. Kicksin oma kynsilakka oli hieman tylsähkö väriltään, mutta Seche Vite pikakuivattava oli oikein tervetullut yllätys. Kasvoputsari tulee varmsti joskus reissussa käytettyä.

Seuraavan koosteen koitan saada tehtyä viimeistään ensi viikon alussa, jos en jo sunnutaina. Miltä vaikuttaa tähän mennessä kalenterieni sisältö? Onko sinulla joulukalentereita ja millaisia juttuja niistä on tullut?

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!