tiistai 22. joulukuuta 2015

Joulukalenterikooste: kolmas viikko

Kolmannen viikon kooste tulee tässä. Täytyy sanoa, että olin tähän viikkoon jotenkin kovin tyytyväinen.


Kicksin kalenterista tuli paljon isokoisia tuotteita. Hiuksille tuli kuivashampoo ja texturing minst, joka ajaa siis käsittääkseni sama asian kuin "letityssuihkeet" ja suolasuihkeet yms. Kumpikin hiustuote oli mieluinen ja käytän vastaavia usein. Jälleen kalenterista tuli yksi käsirasva, mutta itse käytän näitä niin paljon, että olin tästä vain iloinen. Tuoksu oli mieto. Kalenterista tuli myös paljon Kicksin omia tuotteita: ripsiväri (joita mulla on kyllä jo aika liikaa ennestään), silmämeikin pohjusta ja voidemainen luomiväri. Kahta jälkimmäistä testaan innolla. Niin ja lisäksi tuli vielä käsipeili, joka oli aluksi vähän "määh", mutta ei minulla itseasiassa taida tämmöisiä olla, niin ehkä tälle on käyttöä. :)


Essencen kalenterissa oli jälleen kynsiviila ja sen lisäksi hyvä kattaus erisävyisiä lakkoja: Rudolph's Favourite, Snow Flakes Are Kisses Send From Heaven, See You In My Dreams, Berry-tale, Do You Hear The Jingle Bells ja Kiss Under The Mistletoe. Tämän viikon lakoissa oli minusta eniten vaihtelua, ei vain erilaisia vaaleita sävyjä, vaan paljon kauniita tummia sävyjä. Kaksi lakoista on päällyslakkoja, eli tarkoitettu käytettäväksi peittävämmän lakan päällä. Jännä nähdä millainen efekti tulee snow flake top coatilla tai galaxy lights top coatilla. :)

Viimeisiin luukkuihin pääsette kurkistamaan sitten joskus tämän viikon lopussa/ensi viikon alussa kun olen palaillut normaaliin arkeen joulunvietosta. Silloin olisi tarkoitus tehdä myös jotain pientä yhteenvetoa siitä, mitä tykkäsin kalentereista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!