tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulukynnet

Aluksi olin aikeissa julkaista kaikki joulukynteni samassa yhteydessä kuin muutkin joulukuulumiset, mutta tajusin sitten, että parempi ehkä erotella nämä omaksi postauksekseen, ettei tule ihan tuhatta kuvaa per postaus. :)

Tänäkin vuonna aloitin joulukynsien teon hyvin myöhään. Nyt en voi syyttää ajanpuutetta, mutta syytän ehkä joulufiiliksen puuttumista? Sain kuitenkin kolmet kynnet aikaan ja tässäpä ne nyt sitten ovat.


Ensimmäisenä esittelyyn pääsevät kynnet, joissa yhdistelin punaista ja valkoista. Näissä on sekä leimoja että siirtokuvia, joten ovat "sieltä monimutkaisemmasta päästä", mitä tämän vuoden joulukynsiin tulee. Halusin ehdottomasti käyttää Konadin jouluista leimauslaattaa ja MILV siirtokuvia, joissa oli hauskaa jouluista tekstiä. Käyttämäni lakat olivat China Glazen Just Be-Claws (jonka ehdin jo nimetä "the joululakaksi"), OPIn Solitaire (ehdottomasti talvilakka minusta) ja Kissin valkoinen perus creme (siitokuvien alla). Niin ja tietenkin Konadin valkoinen leimauksessa. Mainittakoon, että Cesarshopista ostettu pinkki löllöleimasin toimii edelleen kuin unelma. Suosittelen lämpimästi ja ei ole maksettu mainos! :)


MILV siirtokuvat ovat nyt kovasti in tällä hetkellä ja itsekin olen niitä hankkinut moooonta arkkia. Nämä jouluiset tekstit ovat kaikki yhtenä kuvana, kun yleensä MILV siirtokuvissa on valmiiksi kynnen muotoiset ja kokoiset kuvat. Minusta ne koko kynnen kokoisiksi rajatut siirtokuvat ovat helppokäyttöisempiä ja "parempia", mutta eivät nämä koko arkin kokoisetkaan huonoja ole. Kuvat lähtevät nopeasti irti taustapaperista vedessä liotellessa ja siirtokuva on helppo asetella haluamalleen paikalle.


Seuraavassakin joululakkauksessa on punaista, mutta nyt yhdistin sen kultaan ja valkoiseen. Näiden kynsien juju ei ole monimutkaisessa koristelussa, vaan itseasiassa tuoksussa! Nimittäin käyttämäni punavalkoinen glitter on jouluaaton postauksessa esiintynyt KBShimmer Candy Cane Crush, joka siis tuoksuu piparmintulta. Vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyy osittain myös ihana joululahjarasia, jonka sain avomiehen siskolta.


Yllä olevan lakkauksen lakoista minulla ei ole kuvaa, mutta kaikki käyttämäni lakat ovat suoraan aaton lakkapostauksesta. Punainen lakka on Kiko 493 ja kultainen Tiina Vanhatapio Fool's Gold.

Alla näkyvässä lakkauksessa on muuten "kierrätetty" nuo punaiset kynnet, eli pohjalakka on sama Kiko, nyt vain sen päälle on dotting toolilla tehty kuusi. Vihreillä kynsillä on niin ikään joululakkapostauksesta tuttu China Glaze Winter Holly. Leimat ovat jälleen Konadin "joululaatasta", joka on m12.


Tällaisia joulukynsiä minä sain aikaan jouluviikolla. Ja senkin jälkeen on tullut kyllä lakattua vielä jouluisilla väreillä. Mutta nyt on aika siirtyä jo kohti vuodenvaihteen kynsiä ja ehkä myös talvisia kynsiä, koska vihdoin on saatu hieman lunta maahan.

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!