tiistai 31. maaliskuuta 2015

ABLECS15: viikko 6

Voi kun olen pahasti jäljessä näiden haastekynsien esittelyssä! Tuntuu taas tällä hetkellä, että vuorokausissa saisi olla enemmän tunteja, että ehtisi kaiken. Ja kun haluan välillä blogata muustakin kuin vain näistä haastekynsistä. Mutta nyt olisi vuorossa viikon 6 kooste.


I Thought I'd Never on aika monitulkintainen aihe ja mietinkin aika pitkään, miten tätä lähtisin lähestymään. Sitten päätin, että tässä kohtaa on hauska tuoda esiin se, että lakkaharrastuksen kautta makuni on laajentunut ja käytän paljon semmoisia värejä kynsillä, mitä en joskus vuosia sitten olisi voinut kuvitellakaan käyttäväni. Yksi hankalasti omaksi mieltämäni väri on aina ollut vihreä. Sitten tuli lakkaharrastus, ihastuminen mintunvihreään ja vähitellen aloin lämmetä vihreälle. Joskus vuosia sitten, en olisi ikinä kuvitellut lakkaavani kynsiäni tämmöisillä "likaisenvihreillä" lakoilla. Niin ja, ajatelkaapa, tykkäsin näistä!


Homma lähti oikeastaan siitä, että tuli hankittua 13. perjantaina MiNailsilta alesta lakkoja ja jossain kumman mielenhäiriössä klikkasin ostoskoriin jopa oliivinvihreän holon Dance Legendilta! Oho! No, holo kun oli, niin pakko oli kokeilla ja pieni pullokoko myös jotenkin houkutteli tässä. Isompi olisi ehkä vähän ahdistanut, kun olisi tullut tunne, etten saa sit ikinä kulutettua loppuun. (Ihan kun saisin kaikki muut sadat kokoelmani lakat kulutettua loppuun...)


Ryntäsin heti lakkaamisen jälkeen parvekkeelle kun aurinkokin oli päättänyt ilmaantua taivaalle ja siinä sitten ihailin kimmeltäviä holokynsiäni. En todellakaan meinannut saada silmiäni irti kynsistä, niin mielettömän näköiset ne olivat! Lopulta maltoin siirtyä takaisin sisälle miettimään, miten holokynsiä voisikaan koristella.


Päädyin lopulta lisäämään kynsille Make Up Storen hienoa kimmeltelevää Jimmy lakkaa, joka on väriltään ehkä myrkynvihreä? Tykkään tästä kombosta erityisesti siksi, että lakat ovat sävyiltään lopulta aika lähellä toisiaan, eikä varjossa helposti edes kauempaa huomaa, että kynsillä on kahta eri lakkaa. Päätin rajata kynsistä alueita perinteisillä ranskistarroilla ja näin syntyi puolikuita ja perinteisempiä kärkilakkauksia. Olen usein vähän nuuka, enkä haluaisi joka kynteen aina liimata uutta tarraa, kun niitä kuluu silloin minusta jotenkin kamalan paljon. Mutta huomasin kyllä, että tarrat eivät uusintakierroksella antaneet niin siistiä lopputulosta.


Viikon toinen teema oli Nothing But Purple. Olin vähän tylsä ja tein todella nopeat ja helpot kynnet ilman kummempia koristeluja. Mutta halusin kokeilla glitter sandwichia. Nimittäin Essencen violetti Ka-ka-karnival ei ollut kovin peittävä, vaan sopivasti läpikuultava, joten ajattelin sen sopivan glittersämpylään.


Tein lisäksi pari aksenttikynttä Catricen Million Brilliance lakalla Plum Fiction. Kaksi niittiä per kynsi sai viimeistellä nämä aksenttikynnet. Sämpylöissä käytetty glitter taas on Maybellinen Skyline Blue, joka oli täysi heräteostos alennuksesta.


Tässä oli siis viikko 6 ja toivottavasti parin päivän sisään saan koottua myös viime viikon kynnet blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!