lauantai 21. maaliskuuta 2015

Alennusmyyntivaatteita

Yksi suurimpia intohimojani ovat kynsilakat ja myös muu kosmetiikka. Niitä tulee ostettua usein ja sitä kautta vaatteiden ostelu on selkeästi vähentynyt. Niitä kyllä löytyy jo entuudestaan koko vaatekaapillinen. :D Ennen alkuvuoden alennusmyyntien alkua tuntui, etten ole ikuisuuksiin ostanut vaatteita. Olen oikeastaan tehnyt sen päätöksen, että pyrin ostamaan vaatteita vain tarpeeseen, eli jos esim vanhat farkut menevät rikki, niin tilalle ostetana uudet. Nyt alkuvuodesta olen kuitenkin innostunut hieman taas ostelemaan myös vaatteita, mutta melkeinpä kaikki olen ostanut alennusmyynnistä, joten paljoa ei ole tarvinnut mistään maksaa. Päätin tehdä pienen ostoskoonnin alkuvuoden alelöydöistä.


Koska kevät tulee, niin on tottakai aika ostaa uudet kevätkengät. Nykyään kun kuljen paljon treenivaatteissa, niin erilaisten tennareiden ja lenkkareiden osto on hyvinkin perusteltua, koska niitä tulee varmasti käytettyä. Hinnalla ei ollut näitä Puman kenkiä pilattu, maksoivatkohan 20e Budged Sportissa.


Kävin kiertämässä eri kauppojen alerekit ja nappasin H&M:ltä pitkän mustan topin (jossa kiva pitsiselkä) ja toisen mustan topin. BikBokista löytyi ihana kesämekko kympillä. Kyllä se kesäkin vielä tulee.


Gina Tricotista nappasin mukaan vain sellaisia juttuja, joita ei tarvinnut kokeilla, eli kaupahuivin ja pitkän topin. Kävin pyörähtämässä vielä toisenkin kerran H&M:llä (eri päivänä), jolloin mukaan tarttui yllä näkyvä sydänkuvioitu paita ja alla näkyvä mustavalkoinen paita, joka on ollut ihan yksi lempivaatteistani oston jälkeen. Paita on selästä avoin.


Sain työkaverilta vinkin, että Gina Tricotilla on kaikki alennustuotteet osta neljä 10e:llä. Joten pakkohan ne oli käydä tsekkaamassa. Ostin yhdet housut treenihousuiksi ja valkoisen kaulahuivin (samanlainen kuin yllä musta), sekä allanäkyvät vaatteet. Olen jo pidempään miettinyt, että haluaisin jonkun nahkhameen/-mekon/-shortsit, mutta en ole viitsinyt ostaa kun en tiedä paljonko niitä tulisi lopulta käytettyä. Nyt tarjoutui hyvä tilaisuus ostaa nahkahame kokeiluun.Tosiaan kaikki neljä vaatetta olivat yhteensä kympin. Kyllä kanantti! Olisi ehkä voinut ostaa kaksikin settiä, mutta en ehtinyt enempää sovitella vaatteita.


Nyt on tullut siis päivitettyä vähän vaatekaappiakin. Heitin myös pois muutamia kuluneita vaatteita, esim yhdet ihan puhkikulutetut farkut saivat lähteä. Ostinhan mä vähän aikaa sitten juuri sopivasti uudet tilalle.

Oletko tehnyt vaatelöytöjä alennusmyynneistä?

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!