keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Pipo päässä pakkasella

Aloitetaan tämä postaus tämmöisellä oman teiniajan muistelulla... Nimittäin pipot. Nykyäänhän ne on tosi cool ja kaikki käyttää niitä, niin tytöt kuin pojatkin ja ulkona sekä sisällä. Mutta kun mä olin nuori, niin se oli tosi noloa käyttää jotain pipoa. Tämä oli hyvin ongelmallista talvella, koska kyllä mulla aina korvat jäätyi. Tai niin varmaan jäätyisi kenen tahansa korvat -30 asteen pakkasessa... Äidinkin kanssa tästä pipottomuudesta riideltiin, muistan sen. Mun ratkaisu tähän oli yleensä korvaläpät tai jonkunlainen pantatyyppinen ratkaisu. Mutta pipo oli ihan nounou. Ja äitikin oli osittain tyytyväinen kun suojasin edes korvani kylmältä.

No, nyt aikuisiällä on sen verran kai sitten tullut älliä päähän, että pipon pistän päähäni, jos on kylmä. Tai jos hiukseni ovat likaiset. Millä sitä ennen piilotti likaiset hiuksensa eism kauppareissun ajaksi? Hupulla? Ja kyllä mulla on vaan mukava olla silloin kun ei korvia palella. Pipo on mukava päähine.


Ostin nyt vuoden alussa alennusmyynnistä H&M:ltä ihanan vaaleansinisen pipon ja harmaan pannan. Kumpikin maksoi vain pari hassua euroa. Lisäksi kun kerran Kuopiossa ollaan, niin täytyyhän minulta löytyä Kalpan pipo. Keltainen ja musta eivät ole ihan ne "minun värini", joten piponi on musta-pinkki.

 

Käytän edelleen paljon myös pantoja, koska hiukseni ovat usein ponnarilla tai nutturalla, jolloin pipo on hieman hankala päähine. Pannan kanssa varsinkin kaikki korkeat kampaukset toivat oikein hyvin.

Onko teillä vastaavia muistoja teiniajoilta? Mikä oli silloin noloa ja mikä cool?

3 kommenttia:

 1. Ihan samoja muistoja löytyy, ettei pipoa koskaan voinut missään nimessä laittaa päähän! No tosin yhdessä vaiheessa nuoruusiässä sitten tyyliini kuului vahvasti pipot että halusin pitää niitä sisälläkin, mutta opettajat eivät koulussa sitä antaneet pitää ellei yllä ole hame tai mekko, mitä?? Niin ja mä en ollut sellainen joka piti koskaan hameita tai mekkoja sillon.
  Anyway nykyään pipot menee. Pakkasillakin silloni tällöin jos on ulkona pidemmän aikaa, mutta pienillä matkoilla ei tule laitettua päähän.:) Ihania päähineitä kyllä postauksessasi ♥

  VastaaPoista
 2. Se oli ihan sairaan noloa pitää pipoa päässä! En ikinä pitänyt yläasteella pipoa! :D

  VastaaPoista
 3. Kata: No olipa ihan käsittämätön perustelu tuo hameen tai mekon käyttö?! What?! :D

  Sara: Haha, ihan mahtavaa et muutkin muistaa tän! :DDDD

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!