torstai 12. maaliskuuta 2015

FUNit ja äidin kanssa shoppailemassa

No nyt on kyllä hauskoja lakkoja! Ja ihania! JA kimmeltäviä! Nimittäin puhun nyt siis F.U.N Lacquerin lakoista. Tuli hankittua niitä kokonaista kolme kappaletta ja haluan kyllä lisää!


Arvatkaapa vaan kuinka vaikea oli valita, mitkä kolme otan! Olisin halunnut kaikki ja mielellään vielä sekä normi- että holoversion kaikista, kiitos!


Päädyin sitten lopulta näihinkolmee kaunokaiseen. Lakat ovat siis vasemmalta oikealle Pay Day (holo), Celebrate (holo) ja Million Dollar Dream. Nämä kyllä kimmeltelvät niin, että heikopaa hirvittää. Ja arvatkaa vaan kuinka kauan tuijottelin lakattuja tikkujani, kun tikutin nämä... Niin, kauan. :D


Samaan postaukseen tungen vielä toisenkin aiheen, nimittäin vaateostoksia ja yhden uuden laukun. Äiti ilahdutti minua vierailullaan ja käytiin sitten yhdessä shoppailemassa. Bongasin Carlsonilla alerekistä farkkuja ja kuin ihmeen kaupalla sattui löytymään vielä minulle sopiva koko. Olen jo pidempään halunnut sellaiset vähän kulutetut farkut (nimenomaan vähän eikä mitään överi revittyjä) ja mielellään aika tummat. Tykkään paljon kapealahkeisista farkuista, mutta omalla kohdallani on usein se ongelma, etteivät pohkeeni ikinä mahdu niihin. :D Ja kun mahtuvat, niin vyötärö on taas niin suuri, että housut mahtuisivat päälleni, vaikka olisin raskaana... Siksi olin aika yllättynyt, kun nämä tuntuivat jopa hyvin istuvilta. Farkkujen lähtöhinta oli n 70e ja nyt sain ne parilla kympillä. Kyllä hymyilytti. Vielä enemmän hymyilytti, kun bongasin kevään uutuuksien joukosta lappuhaalarimekon! Mä olen halunnut tämmöistä jo vuosia! Hypin melekin riemusta kun mekko oli vielä tosi hyvä päällä ja hintakaan ei ollut mikään päätä huimaava, varsinkaan kun ajattelin asian niin, että sain housujen normaalihinnalla nyt sekä housut että mekon. :)


Etsittiin äidille kenkiä Aleksi 13:sta, mutta päädyimme lopulta ostamaan kummatkin laukut. Ihastuin tuohon hapsulakkuun täysin ja harmaa väri oli semmoinen, että koin sen omista laukkuvalikoimistani vielä puuttuvan. Laukku on myös ihanan iso, tänne mahtuvat hyvin myös aikakausilehdet ja vaikka kulmalukkokansio.


Mekko on tottakai päässyt jo käyttöönkin! Meni hyvin vähän kylmemmälläkin säällä kun puin jalkaa thermo-sukkahousut, joita löysin Sesonkitorilta tosi huokeaan hintaan ja ostin heti useammat.

Äidillä on tapana tuoda aina jotain tuliaisia Marks & Spenceriltä, koska sitä ei Kuopiossa ole. Mua vähän huvittaa, että oon kohta maistanut varmaan kaikki sieltä saatavia herkkuja, vaikka oon käynyt vaan kerran itse koko liikkeessä! :D

Onko lappuhaarimekko hot vai not? Entä omistatteko te F.U.Nin lakkoja?

4 kommenttia:

 1. Iania lakkoja ovat tosiaan <3. Tuo laukku kiinnitti huomioni !
  Eipä oo tullut käytyä kyseisessä kaupassa , ehkä kesällä sitten , kun pääsee kunnolla kävelemään .. keppien kanssa stadiin on ihan turha lähteää könkkäämään :(

  VastaaPoista
 2. Aaijai aivan ihastuttava tuo hapsulaukku, tykkäilen<3
  Nuo lakat ovat ihania kaikkine kimalteineen, vaaleanpunainen varsinkin sydämeni sulatti.:)

  VastaaPoista
 3. Hienoja ostoksia ja heh mie en oo vieläkään eksyny tuonne m&s kauppaan vaik meillä sellasen tuolla keskustassa onkin =)

  VastaaPoista
 4. Maarit: No, kesällä sitten shoppailemaan, kyllä silloinkin ehtii! :)

  Kata: Tuo vaaleanpunainen on kyllä aika mieletön, kun eri kulmista katsottuna väri vaihtuu hetkittäin myös violettiin ja kupariin! <3

  eekku: No sieltä kannattaa käydä hakemassa ainakin noita herkkuja, vaikka kyllä siellä musta kivoja vaatteitakin oli. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!