sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

ABLECS15: Fruitylicious

Kolmannen viikon teemoista sain nyt toteuttettua vain toisen, koska viikonlopuksi piti tehdä kynnet ihan jollain muulla teemalla, koska minulla sattui olemaan teemabileet, joihin osallistuin. Mutta bileistä lisää myöhemmin, nyt kolmannen viikon hedelmäteeman kimppuun!


Tiedin heti, mitä lakkaa haluan käyttää tässä teemassa. Ja se oli Jindie Nailsin Don't Get It Citrus Twisted. Tämä on ihan täydellinen hedelmälakka! Ja en ole sitä aiemmin kynsille saanut, joten nyt oli sopiva hetki! Kaveriksi valkkasin Gina Tricotin keltaisen Sunnyn.


Lakkasin pari kynttä pelkällä keltaisella ja muille kynsille pääsi keväinen Jindie Nails. Keltaisen lakan päälle töpöttelin liukuvärjäyksen Citrus Twistedillä, mutta kuvissa kynnet näyttävät kyllä vain keltaisilta, joissa on glitteriä päällä. Mutta luonnossa kynnelle kyllä tuli hyvin hentoinen liukuväri ja kynsien kärjet olivat aavistuksen vihertävät. Kuviin en vain saanut sitä millään tallentumaan.


Aluksi oli tarkoitus villiintyä vielä enemmänkin noiden fimojen kanssa ja lisätä niitä myös vihreille kynsille, mutta lopulta päädyinkin vain kahteen sitruunaviipaleeseen per käsi. Tämä siksi, että tykkään viikolla tehdä vähän "käytännöllisempiä kynsiä" ja viikonloppuisin sitten kun saa olla enemmän kotona, kokeilen kaikki hurjempia ja epäkäytännöllisempia juttuja.


Toinen tämän viikon teema oli abstract ja taidan sen yrittää toteuttaa vielä tulevaisuudessa, mutta valitettavasti se ei nyt tälle viikolle ehtinyt. Mutta sallittakoon yksi lipsahdus nyt tässä vaiheessa ja koitetaan taas ensi viikolla olla mukana kaksilla kynsillä.

3 kommenttia:

 1. Ihanan pirteä toi JN:n lakka ja kaunis on toteutuskin :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kivan pirteät kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Maarit: Kiitos, mulle tuli niin keväinen olo kun tuolla JN:llä lakkasin! :)

  Jasmina: Kiitos paljon! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!