keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Pinkkiä hiuksissa ja sinistä silmissä

Kevät tulee ja siitä innostuneena päätin tuoda vähän väriä elämään. Tällä kertaa se tapahtui pinkin hiusmascaran ja sinisen rajauskynän & -ripsarin voimin. Satuin joskus ostamaan pari IsaDoran hiusmascaraa Carlsonin alesta. Tulee niin elävästi oman lapsuus mieleen! Muistan että mulla oli silloin joskus 90-luvulla turkoosi ja violetti hiusmascara! Voi niitä aikoja! Nostalgiasyistähän minä sitten sorruin nämä ostamamaan alesta, kun hintaa ei ollut montaa euroa.


Nämä hiusmascarat ovat siis lojuneet jo jonkin aikaa käyttämättöminä kaapissani ja nyt eräänä vapaapäivänäni päätin vihdoin ottaa ne kokeiluun. Onhan minulla sopivasti vaalennetut latvat hiuksissani, joten pinkki väri voisi jopa erottua hiuksistani!

Lähdin sutimaan mascaraa hiusteni vaalennettuihin osioihin. Silloin lapsenahan tällä tehtiin raitoja hiuksiin, mutta nyt halusin kokeilla pinkittää hiusteli latvat. Olisi kyllä varmasti helpompaa, kun olisi joku apuna, koska pään taakse oli aika hankala sokkona tätä sutia. Ja aika paljon ainetta saisi loppupeleissä laittaa, jotta lopputuoksesta saisi tasaisen. En itse nyt jaksanut olla niin pikkutarkka kuin olisi ehkä pitänyt olla, vaan sudin suht vähän mascaraa hiusten päälimmäisiin kerroksiin, annoin hetken kuivua ja harjasin hiukset läpi. Sen jälkeen kampa ja harja olivatkin aika pinkit. Mutta jäi sitä pinkkiä myös hiuksiinkin! 


Pinkki väri kyllä selkeästi haalistuu harjattaessa, joten lopputulos on aika hillitty. Olisin voinut levittää pinkkiä myös ylemmäs hiuksiini, mutta muistampa sen ehkä ensi kerralla. Mutta silti tämä oli minusta oikein kiva kokeilu ja sain hetkeksi uutta ilmettä hiuksiini.

Pinkki lähti pois heti seuraavassa pesussa, joten nämä hiusmascarat ovat ihan yhden illan juttu. Jos jännittää iskeä pinkkiä väriä hiuksiin, niin sitähän voi kokeilla vaikka ensin tämmöisellä mascaralla. Se kun on helppo pestä pois.


Värikokeiluni eivät suinkaan loppuneet siihen, vaan päätin tehdä silmiini rajauksen sinisellä Essencen Wawe Goddess 2in1 eyelinerilla (sävyssä 01 Life is Better When You Surf), joka on vedenkestävää. Se tarkoittaa lähinnä sitä, että tätä on todella hankala poistaa, jopa vedenkestävällä meikinpoistoaineella. Mutta ainakin tuote pysyy. Hieman helpompi poistettavuus olisi kyllä plussaa. 2in1 tämä on siksi, että tässä on kaksi päätä. Toinen ohuempi ja toinen paksumpi.

Saman kokoelman sävytetty huulivoide (02 Life Is Better When You Surf Ja kyllä vain, tällä sama nimi kuin rajauskynällä!) pääsi myös mukaan tähän meikkiin. Sävy on hyvin neutraali ja tämä on hyvin huulirasvamainen: pehmeä koostumukseltaan ja jättää huulet kosteutetun ja pehmeän oloisiksi. Käytän tuotetta usein ihan arkenakin, jolloin normaalisti turvaudun värittömiin huulirasvoihin, koska meikkini koostuu lähinnä kulmäkynästä ja ripsiväristä.


Sinistä laitoin myös alaripsiini Lumenen sinisellä Natural Code Color It! -mascaralla, jonka senkin olen napannut joskus alennuksestaehkä muutamalla eurolla. En nyt vielä mitenkään älyttömästi ole lämmennyt noille värillisille ripsareille, vaikka ihan hauska lisähän nämä ovat joskus meikkiin, kun haluaa jotain erilaista kokeilla. Ainakaa nämä Natural Codet eivät ihan kamalasti väriä ripsiin jätä, vaa lopputulos on todella hillitty. Kuvissa täytyy aika lähelle zoomata, jotta alaripsissä erottuu sitä sinistä. Mutta siellä sitä on. Kävi jo mielessä, että tätä sinistä ripsaria voisi kai kokeilla hiuksiinkin? :D


Testasin tässä meikissä myös ensimmäistä kertaa Lumenen Nude Perfection meikkivoidetta, jonka sain Livboxista. Sävy oli minulle hyvä, vaikka monet ovat sanoneet vaaleintakin sävyä liian tummaksi omille kalpeille kasvoilleen. Minulle se kuitenkin sopi hyvin. Tätä on sanottu myös todella nestemäiseksi ja sitä tämä kyllä on. Hyvin juoksevaa tavaraa. Meikkisieni ei siis varmasti ole tämän levitykseen se paras, koska tuotetta imeytyy paljon sieneen. Tuote on hyvin kevyesti peittävä, eli iho pitää olla hyvässä kunnossa, kun tätä käyttää. Lopputulos ei ole mitenkään erityisen mattamainen alkujaankaan ja oma ihoni kyllä alkoi kiillellä kun tunteja kului. Ei siis noussut mitenkään meikkivoidelempparikseni, mutta tulee tämä varmasta käytettyä pois tässä keväällä. Tuote sopii varmasti monelle, joka haluaa kevyesti peittävän tuotteen. Itse pidän ehkä vähän peittävämmistä, vähemmän juoksevsita ja selkeästi mattamaisemman lopputuloksen antavsita tuotteista. Tuotteen iso plussa on kyllä tuo pumppupullo, sitä on todella mukava käyttää ja lasipullo tuo jotenkin semmoisen luksusfiiliksen.

Muistavatko lukijat nuo 90-luvun hittituotteet eli hiusmascarat?

2 kommenttia:

  1. Muistan että mullakin oli joskus nuorena noita hiusmascaroita.Nytkin tuolla testaamatta muutama alelaarista/kk-paketissa tulleita isadoran mascaroita
    Kivalta näytti sun hiukset ja meikki

    VastaaPoista
  2. eekku: Kiitos! Musta tää oli hauska kokeilu ja aion kokeilla uudelleenkin, kun tulis joku kiva tilaisuus, johon vois laittaa vähän shokkiväriä hiuksiin. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!