torstai 5. maaliskuuta 2015

Puolet pois!

Instan puolella onkin jo näkynyt kuvia mun uusista hiuksista, niin pistetään nyt bloginkin puolelle. Värin suhteenhan ei tapahtunut mitään radikaalia muutosta, mutta pituudesta lähti _PALJON_ pois. Alla vasemmalla on kuva, joka on otettu pari päivää ennen kampaajalla käyntiä ja oikealla on kuva pari päivää kampaajalla olon jälkeen.


Meni vähän aikaa tottua tähän uuteen pituuteen. Hiuksia harjatessa hiukset loppuu kesken ja suihkussa otin ana kaikkia hiustuotteita ehkä kolminkertaisesti tarvitsemaani. :D Kaduta ei kyllä yhtään, koska mun latvat olivat aivan kaamean kuivat ja huonokuntoiset, joten kyllä tää kannatti. Nyt hiukset tuntuvat paljon parempikuntoisilta ja niitä on paljon helpompi pitää auki, koska ne eivät heti tunnu lässähtäneiltä.


Iso muutos on se, ettei mun hiuksista saa enää oikeastaan nutturaa korkealle pään päälle. Tai, saa, mutta niskahiukset eivät yllä mukaan. Korkean ponnarin kyllä vielä saa, kuten yllä näkyy, mutta silloinkin niskvillat kannattaa kiinnittää pinnillä. Saa näistä kyllä nutturankin vielä, mutta aika pienen. Multa kyllä löytyy onneksi nutturavalkkeja, jos haluan muhkeamman nutturan.


Yllä on pari kuvaa viime kesältä, kun edellisen kerran kävin uudistamassa hiusväriäni. Silloin pituudesta ei otettu paljoakaan pois, vaan värin muutos oli se isompi juttu. Kirjoittelin silloin tämän postauksen. Liukuväristä olen tykännyt niin paljon, että sellaisessa pysyttiin nytkin. Ja se näyttää edelleen kamalan kivalta kiharrettuna, vaikka pituutta on vähemmän.


Kyllä me kampaajani kanssa vähän ideoitiin, että mulle sopis semmoinen takaa tosi lyhyt ja eteenpäin pitenevä malli, mutta sitä ei välttämättä enää saisi oikein kiinni, joten tansishommissa se on vähän epäkäytännöllinen. Saa nähdä uskallaudunko kokeilemaan vielä lyhyempää hiusmallia vaikka kesällä, kun ei tarvitse opetushommia tehdä. Jos en nyt niin hurjaksi ryhdy, niin ehkä kokeilen taas otsatukkaa pitkästä aikaa? No, se on vielä toistaiseksi ihan liian aikaista miettiä seuraavaa hiusmuutosta, koska siihen on vielä aikaa. Nyt nautin tästä kivasta uudesta päästä ensin.


Mikä on radikaalein hiusmuutos, jonka olette itse uskaltaneet toteuttaa?

2 kommenttia:

  1. Miulla oli ala-asteella ja yläasteeella piiiitkät hiukset, sitten leikkasin ne noin puoleen :D Helpotti kyllä koulussakin, kun piti se myssy olla päässä ja sai taiteilla hiukset sinne alle.

    VastaaPoista
  2. Mimosa: Sen mäkin nyt heti huomsin, että paljon käytännöllisemmäthän noi lyhyemmät hiukset on. Pitkät jäi aina alle kun nukkui tai makas sohvalla, onnistuin aina tukistamaan itseäni. :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!