maanantai 23. maaliskuuta 2015

ABLECS15: Nature's Wonders

Viikon 5 toinen lakkaus tulee  vielä tässä. Teemana oli Nature's Wonders, eli löyhästi suomennettuna luonto. Keksin jo hyvissä ajoin, että tämä on oikea hetki testata pitkästä aikaa oikeita kuivakukkia kynsille. Ja lopputulos näytti sitten tältä.


Pohjalla oleva OPIn You Are So Outta Lime! oli hetkittäin hankala saada tallentumaan kameralle oikein, koska se on neon. Yllä oleva (insta)kuva on aivan liian sininen, mutta alla väri on vähän lähempänä totuutta. Tämä on jotenkin pastellisempi kuin monet muut neonvihreät. Kiva väri, ihanan keväinen mielestäni.


Kuivakukkien käyttö kynsillä ei ole mitään maailman helpointa tai nopeinta hommaa... Mutta harjoittelemalla oppii ja kukkia täytyy vain käsitellä varovasti. Tykkäsin tosi paljon noista pienistä vaaleanpunaisista kukista, jotka mahtuivat helpommin kynsilleni. Mutta ne olivat tosi hauraita ja monesta kukasta onnistuin murtamaan ainakin yhden terälehden. Violetit kukat taas olivat hieman liian kookkaita minun kapeille kynsilleni. Ainoastaan peukaloon kukka mahtui about kokonaan. Nämä violetit pysyivät kuitenkin helpommin koossa.

Tökin vielä dotting toolilla pisteitä kukkien kavereiksi kynsille violetilla ja vaaleanpunaisella Essencen lakalla, jotka sattuivat olemaan lakkauspöydälläni. Nimiä en kyllä tähän hätään muista.


Hankin joskus tässä talvella aika heräteostoksena OPIn viime kesän neonlakkoja Sokoksen alesta. Hinta niillä taisi olla 9e paikkeilla? Ne eivät ole päässeet vielä kynsille, mutta nyt kun kevät on taas tuloillaan, lakkaan kynteni varmasti pian myös Life Gave Me Lemonsilla ja Down To The Core-Alilla. Viimeisenä alla olevassa kuvassa on ihan eri kokoelman lakka, joka sekin oli Sokoksella alessa. Kyseessä on Coca-cola kokoelman Fanta, tosin suomiversiona eli cremenä. Tämän halusin nyt hankkia, koska minusta on hauska idea omistaa kummatkin versiot ja aion tehdä vielä lakkauksen, jossa käytän sekä tätä perus cremeä että sitä glitterversiota. :)


Viikon 6 lakkaukset on kyllä toteutettuna ja kuvattuna, kun vielä saisin siirrettyä ne koneelle ja sitten blogiin asti.

Oletteko käyttäneet ikinä kuivakukkia kynsillänne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!