torstai 26. maaliskuuta 2015

Menneen talven lumia

Koska takatalvi näyttää vähän iskeneen, niin nyt on hyvä aika kaivaa arkistoista vielä vähän talvisia kuvia, eikö? No, onneksi pihalla ei nyt ihan sentään näytä samalta kuin alla olevissa kuvissa. Ja tosiaan, ensimmäisessä kuvassa on kaksi koiraa, toinen hihna ei mene suoraan lumikinokseen. :D


Ehdin kyllä jo itse innostua lämpimistä säistä ja kaivelin kevyempiä takkeja & kenkiä esiin... Onneksi en ehtinyt pakata kaikkia paksumpia vaatteita vielä varastoon, koska nyt niille on ollut taas tarvetta. Mutta toivotaan, että tämä kylmeneminen on hyvin ohimenevää ja kohta saadaan taas nauttia aurinkoisista ja lämpimistä kevätkeleistä, jotka vihjailevat vähitellen lähestyvästä kesästä.


paita H&M      toppi Gina Tricot
toppi Gina Tricot     jakku Inspire
housut Jack & Jones     housut Seppälä

Yllä pari "shoppailuasua" tältä keväältä. Kovin vähän on tullut otettua asukuvia, koska melkeinpä päivittäin tulee kuljettua niissä collareissa tai muissa treenipöksyissä tanssitunnilta toiselle. Mutta se on sitten sitä kivempaa, kun saa välillä vetäistä päälle "ihan kunnon vaatteet". :)


Keväässä on yksi aika ikävä puoli näin koiranomistajan näkökulmasta. Nimittäin ne perkuleen kurakelit. Valkoinen koira ei ole kovin valkoinen kurasäässä tehdyn lenkin jälkeen ja pitkä karvakaan ei ole se kivoin mahdollinen varuste kun piha on vain yksi iso mutalammikko.

Bobo uuden lelunsa kanssa ja Veeti auttamassa sängyn petaamisessa.

Tästä syystä päätinkin tarttua saksiin ja lyhensin itse kummankin koiran turkkia. Mahanalusen ja tassut lyhensin todella lyhyeksi, jotta pestävää ja pyyhittävää lenkkien jälkeen olisi mahdollisimman vähän. Ja vaikka en mikään trimmaaja olekaan, niin onnistuin mielestäni hommassa aika hyvin. Käytän koirat ammattilasen leikattava vain noin pari kertaa vuodessa, muuten saksin itse kummankin turkkia kun se tuntuu aiheelliselta.


Yllä siis minun trimmaamani pojat ja alla vertailun vuoksi kaverukset vielä ihan amamttilaisen käsittelyn jäljiltä ehkä viime kesänä? Veetihän vedettiin ihan kaljuksi, kun oli sen verran päässyt takkuuntumaan pääkarvatkin, joten aika karun näköinenhän tuo on. Mutta kesäkuumalla hyvän viileä, eikä siinä kauan mennyt, että karva kasvoi siedettävän näköiseksi. Bobolle jätettiin kesällä päähän vähän enemmän karvaa.


Tämmöisiä koirakuulumisia tällä kertaa. Yllättikö takatalvi? Odotatko jo kesää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!