sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

ABLECS15: viikko 4

Taas olisi luvassa kooste tämän viikon haasteesta. Aiheina olivat urheilu ja turkoosi näin vapaasti suomennettuina.


Aloitetaan ensimmäisenä vaikka teemalla "Turquoise". Turkoosi lakkaus on itseasiassa toteutettu jo vähän aiemmin, mutta kun näin tämän viikon aiheet haasteessa, niin mietin heti, että eiköhän nämä menisi tuosta turkoosista. En onnistunut nyt kyllä tähän hätään enää löytämään kuvia käyttämistäni lakoista, mutta käytin kolmea Essence lakkaa: Pohjalla on liukuvärjäys Aquatix kokoelman Aquatix Baylla ja Ice Ice Baby kokoelman Ice Skates On!:lla. Näiden päälle töpöttelin vähän holoa Aquatix kokoelmasta eli Under The Seata.


Halusin päästä ehdottomasti käyttämään Vivid Lacquerin laattaa, jonka vihdoin sain! Se oli pitkään loppu ja tuskallisen kauan jouduin tätä odottelemaan... Mutta nyt se on vihdoin minun ja halusin heti tuon sulkakuvion testiin. Satuin löytämään yhdestä MoYou Londonin laatasta myös sulkakuvion, joka on tarkoitettu peittämään koko kynnen ja näitä kahtasitten käytin vuorotellen.


Tein leimauksista kaksiväriset, eli käytin sekä vihreää että sinistä Konadin leimauslakkaa. Töpöttelin lopuksi vielä jotain glitterlakkaa näihin ihan hitusen tuomaan blingiä, mutta kun en löytänyt kuvaa käytetyistä lakoista, niin ei ole kyllä enää käsitystä mikä lakka oli kyseess. Ehkä China Glazen joku glitteri? Mutta se nyt ei onneksi taida olla maailmanloppu, koska glitterlakkaa on noin vähän, ettei sitä kyllä kuvista pysty tunnistamaan ja siksi ei ehkä ole edes niin olennaista tietää sen nimeä. Mikä vain glitterlakka ajaa tässä asiansa, jos vastaavia kynsiä lähdet toteuttamaan.


Sain kynsistäni kehuja töissä ja teinkin nämä oikeastaan siksi, että yksi työkaverini kehui aiemmin hyvinkin tavallisia glitterkynsiäni upeiksi ja sanoin, että nämä ovat vain tämmöinen hätäratkaisu, että mun täytyy joku kerta näyttää kun ihan kunnolla koristelen kynteni. Ja näitä menin sitten esittelemään "kunnolla koristelluina kynsinä". :)


"Sporting"oli viikon toinen teema ja mulla ois tähän ollut vaikka kuinka monta ideaa ja avomiehen mieliksi olisin voinut toteuttaa vaikka jotain jalkapalloon liittyvää. Ja mulla on Konadin joku laattakin, jossa on eri pelivälineitä... Mutta mä halusin tehdä mun suosikkitallilleni kynnet, kun formulakausi alkaa viikon päästä. Eli olen nyt vähän aikaisessa tai tämä aihe tuli viikkoa etuajassa, mutta voihan sitä omaa tiimiään kannattaa ihan milloin vain. Yllä valitsemani pohjalakat: OPI Coca-cola Red ja Kiko 279. Meinasi jo tulla pieni paniikki keltaisen kanssa, kun tuommoista kunnon voimakasta keltaista ei tuntunut löytyvän kokoelmistani, mutta löytyi onneksi. Punaisen tilalle mietin hieman viininpunaisempaa "vanhan Ferrarin väristä" lakkaa aluksi, mutta totesin sitten, että tuo cola-lakka on ehkä lähinnä nykyistä Ferrarin punaista ja sillä mennään.


Valkoisiin kynsiin minun oli tarkoitus taiteilla mustalla ja valkoisella tekstuurilla jotain. Lakkasin kynnelle enisn jonkun perus valkoisen halpislakan, jotta saan väristä tasaisemman. Siihen päälle laitoin sitten Color Clubin Coastlinea, joka on siis tekstuurilakka. No, tekstuuripinta oli kyllä hyvin olematon (muutama muru "hiekkaa" siellä täällä), joten luovuin tuosta tekstuuri-ideasta ja mietin, mitä kynsille voisi leimata. Sitten löysin MoYou Londonin laatasta ruutulippukuvion! Jes!


Peukaloni oli liian iso (tai laatan kuvio liian pieni), joten peukaloiden kohdalla leimasin ruudukot tuolla tavalla vinoon, vähän kuin renkaan jäljeksi. Tuohon olisin voinut laittaa nyt sitä mustaa tekstuuria kulmaan, mutta tajusin sen vasta näitä kuvia katsellessani. Olin kyllä vähän huolimaton noiden ruutujen leimaamisessa ja peukalon sivussa ruudut menivät sitten vähän sotkuun. En antanut sen nyt kuitenkaan haitata. Kynteni ovat niin kaarevat, että täytyy tarkasti leimata, jotta kuviot eivät mene suttuun. Tekstuuripinnasta ei ole tosiaan nyt tietoakaan, koska pistin Konadin päällyslakkaa leimailujen päälle ja se riitti tasoittamaan Color Clubin Coastlinen, jossa oli mielestäni enemmänkin suolaa lakan seassa hiekan sijaan. Minun makuuni olisi siis saanut olla paljon rouheampi lopputulos, koska tykkään tekstuurilakoistani kunnon röpelöisinä.


Ja onnistuin myös tekemään toisenkin pienen "mokan",nimittäin leimasin yhteen kynteen tuon Ferrarin logon väärin päin! Hups! En kuitenkaan viitsinyt ottaa leimailua uusiksi, vaan tällä mentiin. Ferrairn logo löytyy myyten laatasta OB29, jota myy ainakin Mimax.


Olen joskus aiemminkin tehnyt vastaavat kynnet, silloin taisin leimata logon vain keltaiselle kynnelle ja muut kynnet olivat ehkä vain punaisia? Silloinkin kynnet saivat huomiota, myös miespuolisilta henkilöitä ja nytkin nämä kynnet eivät jääneet huomiotta, vaan työkaverit kehuivat näitä suorastaan vuolaasti. On aina tosi kiva saada kehuja, vaikka ne jotenkin tuntuvat aina tulevan sellaisista kynsistä, joiden kanssa kaikki ei ole mennyt ihan putkeen tai ei ole jaksanut olla niin pikkutarkka.

Ensi viikon aiheita en ole ehtinyt yhtään vielä miettiä... Ääk! No, katsotana mitä keksin. :)

2 kommenttia:

  1. Näissä sun riikinkukkokynsissä on värit vähän enemmän oikeeta lintua kun mulla oli :D Jotenkin toi on vaan leimana kauheen kiehtova toi (riikinkukon)sulka. Mitään auto/automerkki -aiheisia kynsiä ei ookkaan koskaan tullu tehtyä...

    VastaaPoista
  2. Prunella: No joo, mä nimenomaan yirtin tavoitella mahdollisimman aitoa värimaailmaa, mut musta ne sun kynnet oli kyl tosi kauniit, ei aina tarvi olla niin todenmukaiset värit. :)
    Siinä samassa laatassa tais olla myös mustangin logo ja tuli mieleen, etä jos mä omistaisin niitä OPIn Mustang kokoelman lakkoja, niin pitäis kyl tehdä niitä yhdistelemällä kynnet!

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!