tiistai 1. tammikuuta 2013

Ensi vuoden lakkoja ja viime vuoden kynsiä

Tästä alkaa uusi vuosi ja sen mukan myös ostolakkoni lakkojen suhteen... Muita kynsitarvikkeita voin ostaa, mutta lakkojen oston suhteen yritän olla tiukka ainakin maaliskuulle, kun lähden ulkomaille. Tosin voi olla, että jotain lakkoja olen pakotettu tilaamaan Jeansilta kun heidän varastonsa täydentyy... Mutta kyllä mä nyt oikeasti yritän olla lakossa!

Tänä vuonna on kyllä tulossa myyntiin vaikka mitä ihania uusia lakkoja mm. China Glazelta. Katsokaapa vaikka näitä ihania erikoisia glittereitä! Ja kyllä mua kiinnostais näitä väriä vaihtaviakin lakkoja kokeilla!

Kokosin tähän postaukseen kaikki vielä postaamatta olevat lakakukset viime vuoden puolelta, että päästään sitten aloittamaan vuosi puhtaalta pöydältä.

Nämä kynnet saivat ideansa Movemberista. Tilasin hauskoja water decalsejakin, joissa on viiksiä, mutta ne eivät ehtineet valitettavasti marraskuussa vielä minulle. Muistin sitten, että onhan minulla yksi laatta, jossa on viiksikuvio! Halusin kuitenkin kokeilla jotain muutakin kuin vain viiksiä ja päätinkin sitten valita jotain naisellista näihin vastapainoksi ja siksi siis pusujaEn saanut kovin hyviä kuvia näistä, sen takia ne kai ovat jääneet toistaiseksi postaamatta. Mutta laitetaan nyt tähän muiden kynsien sekaan. Hauskathan nämä olivat, mutta älyttömän vaikea oli kohdistaa noita viiksiä!

Tässä ovat eräät pikkujoulukynteni, joihin sain inspiraationi Klaani tv-sarja. Klaani on ehdottomasti yksiä suosikki tv-sarjojani koskaan! Onko kukaan muu seurannut tätä sarjaa nuorempana? Ohjelmaa näytettiin mm. Summerin yhteydessä kesäisin...Näissä kynsissä testailin uusia China Glazen lakkojani. Käyttämäni glitterlakat ovat siis uudesta Cirque du Soleil: Worlds Away kokoelmasta Whirled Away ja Get Carried Away.Vasemman käden kynsiin kirjoitin tuonne glitterin sekaan tekstin The Tribe, joka on siis Klaani-sarjan enlanninkielinen nimi. En halunnut tekstin erottuvan liikaa, vaan piilotin sen tarkoituksella tuonne glittereiden sekaan. Ihan hauska idea minusta.Vielä viimeiseksi yksinkertaisen toimiva liukuvärjäys parilla Color Clubin Foiled kokoelman lakalla.Sain liukuvärjäyksen onnistumaan näissä mielestäni hyvin. Kynnet olivat kivan näköiset jo ihan ilman koristelujakin.Lisäsin kuitenkin hieman mustia tarroja vielä viimeistelemään kokonaisuutta. Olisin laittanut joka kynteen, mutta ei ollut tarpeeksi tarroja! Nämä ovat ehdottomat lempparini tämän postauksen kynsistä.Pinkki toimii aina! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!