keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Mitä pistää päälle kun ei ole tanssitunteja?

Loma alkaa olla lopuillaan ja kouluun paluu tarkoittaa myös sitä, että vaatekaappini ihanat vaatekappaleet saavat todennäköisesti seisoskella liian paljon kaapissa, kun tämä tyttö ei jaksa aamuisin kiskoa jalkaansa kuin kuluneet collarit ja nuhjuisen treenipaidan. Käytännöllistä, mutta niin tylsää. Mulla kun on kaappi täynnä ihania vaatteita ja liian vähän aikaa käyttää niitä! Kouluun ei tosiaan jaksa eikä oikeastaan kannata edes kantaa kamalasti vaihtovaatteita, kun niitä voi pitää lähinnä koulumatkalla ja ruokikselle. Helpompi mennä treenivaatteissa koko päivä.

Pitäiskö tässä tehdä joku lupaus uudelle vuodelle, että pyrin panostamaan enemmän pukeutumiseeni aina kun siihen on mahdollisuus ja se on järkevää? Tuntuu, että tässä on vähän laiskistunut ja ei jaksa enää yhtä ahkerasti käyttää aikaa vaatekaapin syövereihin tutustumiseen, vaan liian helposti nappaa päälleen ne ensimmäisenä eteen tulevat vaatteet tai ne, mitkä eilenkin oli päällä. Ja mä kuitenkin rakastan laittautua ja käyttää eri vaatteita. Täten siis lupaan ulkoiluttaa useammin eri vaatekappaleitani! :)

Alle keräsin muutaman päivän asun tästä loman ajalta.tunika FinnWear
neule Gina Tricot
farkut H&M
huivi  H&M(?)mekko SuiteBlanco
neule Inspire
farkut H&M
koru MaduShop
korvikset Ninjapaita Seppälä
toppi H&M
farkut H&M
korvikset Seppälä

Joka kuvassa on muuten samat farkut! :D No, mä vaan tykkään tällä hetkellä noista tummansinisistä kapeista farkuista ihan eniten. Puntitkin menee kätevästi kengänvarsiin, eikä kastu lumessa/loskassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!