sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Joululahjoja!

Teempa minäkin postauksen siitä, mitä pukki toi. Ihan kiltti olen nähtäväsit ollut. :)

Pukki tietää mikä on hyvä lakkamerkki! :D Sain pari Skyfallia ihan yllärinä ja tuon The Man With The Golden Gunin ostin ihan itse itselleni. Mulla ois vielä yksi lakka tuossa kokoelmassa, jota himoitsen kovin...Pukki toi myös lisää mikrohelmiä! Mulla olikin jo ennestään se Seppälän toinen tämmöinen setti.Ystävältä tulleestä paketista kuoriutui ihan mun värinen setti. Mä tykkään paljon Christinan tuoksuista ja oon useana jouluna saanut sellaisen lahjaksi. Perinne jatkuu siis. :)Tietenkin piti saada vähän karkkia. Onneksi paketista paljastui All Sortseja, koska ne kuuluu jouluun, eikä äiti ollut muistanut ostaa niitä.Sain tämmöisen ihanan ballerinan, joka varmaan kävis kuusenkoristeeksi ja sinne se sitten vuoden päästä pääseekin. Mutta nyt se pääsee mun vitriiniin näytille muiden tanssijoiden sekaan.Pari korua. Tai oikeastaan mulla oli jo aiemmin tuo nomination, mutta siihen lisättiin pari palaa (jotka itse valitsin) ja pistettiin koko koru pakettiin. Valitsin roosanauhan ja perhosen. Sen lisäksi sain vielä skorpionin (mun horoskooppi) ja pari kirjaninta & sydämen.Seuraavia juttuja mä olin ihan toivonut ja pukki osasi ne onneksi tuoda! Eli nyt on kiva oheisharjoitella kotona, kun on sopivat välineet. Toi tasapainolauta on varsinkin musta niin hauska, ettei se tunnu miltään kuntoilulta.Siihen loppuivat joululahjat, mutta pistän tähän vielä muutamat ostamani kynsilakat näytille. Nämä on ostettu ennen vuodenvaihdetta, eli en ole rikkonut lakkalakkoani! Tosin nyt se menee heti rikki kun menin mukana yhteen kimppaan, mutta enhän mä voinut jättää mahdollisuutta käyttämättä kun saisin vihdoin lakkoja, joita oon pitkään himoinnut! (Seli, seli..)

Moni ehkä tietääkin, että Essien lakat ovat Citymarketeissa kaksi yhden hinnalla ja pitihän munnkin tarjoukseen tarttua. Nyt pääsen testaamaan myös Essien pikakuivattajaa. Olin äidin kanssa kaupassa ja piti tehdä nopeita päätöksiä kun en saanut jäädä pitkäksi aikaa roikkumaan lakkahyllyn eteen, mutta onnistuin nappaamaan sen täydellisen pinkin korvaajan mun yhdelle loppumassa olevalle pinkille lakalle. Hyvä minä!Seppälästä löytyi pari upeaa Wild & Mildiä (Wedding Day ja Macig Tulip) ja Golden Rose. SnowCrystal on taas Kicksin alesta. En ostanut kuin tuon yhden kynsilakan kun kävin Tampereella alennusmyyntejä katsastamssa, ajatelkaa! Tosin Kicksissä ei ollut silloin oikeastaan mitään muuta kivaa alelakkaa.
Monet ovat tehneet semmoisen koosten viime vuoden parhaista kynsistä. Kiinnostaisko semmoinen teitä lukijoita? Pitäiskös munkin tehdä? :)

6 kommenttia:

 1. tosi kivoja lahjoja ja ostoksia

  VastaaPoista
 2. Kivoja lahjoja oot saanut ! :)
  Tuollainen tasapainolauta on pelottava.. Joskus oon salilla käydessä kokeillut, mutta hitto kun en meinaa pysyä edes sen päällä :D

  Olisi kiva nähdä kooste parhaista kynsistä :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja lahjoja ja ihania lakka ostoksia:)
  Kooste parhaista kynsistä olisi kiva:)

  VastaaPoista
 4. Minulla on koti kotona tasapainolauta :D Sen kanssa on kiva tasapainoilla.

  Ihan tyhmää, kun meidän Citymarketissa ei ole tuota Essie-tarjousta :/

  VastaaPoista
 5. eekku: Kiva et tykkäät, mäkin olen tyytyväinen. :)

  ooka: Kyllä sen aika nopeasti oppii, et miten sillä laudalla pysyy pystyssä. :D

  Kati: Kiitos! Koostetta siisv armaan tulossa.

  Bambi: Sen verran tuli pyyntöjä, että varmasti teen koosteen.

  Mimosa: On kyl ihan epistä, ettei kaikissa Cittareissa oo. En tajuu. Ja joissain se ei koske kuin värilakkoja. Outoa, et on noin eri käytännöt saman ketjun sisällä.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!