tiistai 15. tammikuuta 2013

Color Clubeja alennuksella

Tulin nopsasti vinkkaamaan, jos ette ole vielä sattuneet hoksaamaan, että Cesarsilla on paljon Color Clubin lakkoja poistomyynnissä! Lakkoja myydään 4e/kpl niin kauan kun tavaraa riittää! Eli nyt kannattaa käydä tilaamassa vanhoista kokoelmista puuttuvia suosikkilakkoja, jos niitä on vielä jäljellä! Itse olisin varmasti hankkinut ainakin Take Wing kokoelman alennuksessa olevat lakat, jos en olisi niitä jo omistanut. Multahan löytyy koko kokoelma. (Alempana olevissa kuvissa vilahtaa muuten myös niitä lakkoja ja muita jo minulta löytyviä Color Clubeja.)

Toimituskulut ovat minusta ainakin kohtuulliset matkahuollon kautta (alle 5e) ja toimitus on ollut omalla kohdallani aina super nopeaa.Lisäksi alennuksessa on mm. Winter Affair kokoelma noin 7,5e hintaan ja Copy Coat päällyslakat ovat myös nyt halpoja, noin 5e/kpl. Tarjouksessa ovat myös Konadin tuotteet (laatat ja leimauslakat).Ja tosiaan meni nyt vähän mönkään mun lakkalakkoni, kun tuli paniikki tilata puuttuvia Color Clubeja. Vaikka eihän se lakko muutenkaan ole kovin vahvasti alkanut kun oli se miittikin heti tässä tammikuussa ja tietenkin sieltäkin piti muutama alkka ostaa. Mutta päätin nyt ottaa uuden startin ostolakkoon ja jos vaikka helmikuun olisi sitten lakkoja ostamatta, niin voin olla tyytyväinen. Ja vielä parempi, jos pystyn maaliskuullekin lakkoani jatkamaan. Kynsilakkojen ostolakko yritys 2 alkaa siis nyt! :)

Onko mulla kohtalotovereita? Sortuiko joku muu tähän Cesarsin poistomyyntiin?

3 kommenttia:

 1. Kävin kyl selaan ja mieli ois tehny mut sit en viel kuitenkaan =)
  ihania ostoksia

  VastaaPoista
 2. Ihania lakkoja oot ostanut !:)

  VastaaPoista
 3. eekku: Pakko nostaa hattua, mä meinaan lankesin heti kun kävin kattoon... :D

  Kati: Kiitos, noi on kyllä vähän vanhempia hankintoja, ne neljän euron lakat on vielä matkalla... :D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!