perjantai 4. tammikuuta 2013

Uuden vuoden kynnet

Uusi vuosi otettiin vastaan täällä mikrohelmien koristamilla kynsillä. En nyt tiedä voiko näitä kutsua kaviaarikynsiksi, kun välineeni ovat ihan tavallisia lakkoja ja mikrohelmiä, ei mikään varsinainen "kaviaarisetti". Mutta joka tapauksessa tässä uuden vuoden kynteni.Laitoin siis pohjalle Lumenen hopeista Trouble Maker lakkaa, joka oli kyllä moniulotteinen ja kaunis, tuli vähän mieleen OPIn Bondien hieman vastaavat sävyt (Live and Let Die ja On Her Majesty's Secret Service). Alla näkee miten lakka heijastaa kultaa valon osuessa siihen tietyssä kulmassa, kun taas toisesta kulmasta katsottuna lakka on ihan kylmä hopeinen. Jännä lakka! Aika ohutta lakka oli (ei siis peittänyt kovin hyvin), alla olevassa kuvassa lakkaa on kaksi kerrosta.Laitoin vileä kolmannen kerroksen lakkaa, vaikka tulisinkin peittämään oikeastaan koko lakan helmillä. Olisin ehkä laittanut vielä neljännen, jos en ois tosiaan peittänyt helmiin lakkausta. Alla vielä hauska (epäselvä) kuva, jossa näkyy hauskasti lakan kimmellys.Kiinnitin helmet samalla Color Clubin tuoksuvalla päällyslakalla (Mimic), millä kiinnitin myös Ciatén helmet. Tämä siksi, että halusin vähän testailla kummat pysyy paremmin. Helmet on ostettu pussissa facen kynsikoristekirppikseltä ja olivat siis valmiiksi tuommoinen sekoitus.Nämä värikkäät helmet olivat mielestäni ihan huiput koko kynnellä ja sopivat jopa vuodenvaihteeseenkin värikkyytensä puolesta. Kyllä näistä vähän tuli taivaalla paukkuvat raketit minulle mieleen. Nämä helmet eivät minusta asettuneet ihan niin hyvin kynnelle kuin ne Ciaten. Jouduin joihinkin paikkoihin töpöttämään hieman lisää kirkasta lakkaa ja ripottelemaan päälle vielä lisää helmiä. Helmistä lähti myös aika helposti väriä ja huomasin sormenpäiden värjääntyvän kun painelin helmiä kynteen kiinni. Mutta onneksi sormet saa puhtaaksi...Tykkäsin siis ihan hirmuisesti tästä helmisekoituksesta, se oli niin pirteän värinen. Harkitsen vahvasti, ettäpitäisi varmaan hankkia joku Ciaten värikäs setti. Mä oon nyt meinaan ihan hurahtanut tähän helmikuorrutukseen!

Kuvasin samat kynnet vielä uudelleen vajaan vuorokauden jälkeen. Helmien väri oli haalistunut hieman ja reunoilta oli tipahdellut helmiä pois. Eli eivät pysyneet niin hyvin kuin edellinen kokeiluni. Varsinkin vasemman käden peukalossa oli huomattavissa "aukkoja" ja muutenkin vasen käteni oli paljon kärsineempi.Verratkaapa oikeaan käteen, joka näkyy alla.Vaikka tässä postauksessa onkin jo kuvia ihan mukavasti, niin laitetaan vielä muutama lisää. Nimittäin täytyy esitellä vielä kaikki ihanuudet, jotka mua kotona odottivat kun palasin lomailemasta sukulaisten luota. Paljon kivempi tulla reissusta kotiin kun eteisen lattialla odottelee tämmöisiä kirjeitä pelkkien laskujen sijaan. :D

Sorruin yhteen Mimaxin joulukalenterissa olleeseen tarjoukseen. Nimittäin tilasin itselleni kasan A-leimauslaattoja. Nämä ovat minusta ihania ja kuvat ovat kaiken lisäksi isoja, samoin itse laatta.Vielä himotuttamaan jäi muutama XL-laatta ja Apipila laatat, mutta niitä voin ostaa lakkalakon aikana sitten... Ehkä on parempi kuitenkin ensin testata näitä vanhoja. :)

Ja lisää laattoja kotiutui facen kirppikseltä! Oisin ostanut kaikki tarjolla olevat Cheekyn laatat, mutta muutama ehti mennä ennen kuin ehdin niitä itselleni varata. Tämmöiset kuitenkin sain itselleni.Oon miettinyt näiden Cheekyn settien tilaamista jossain vaiheessa, mutta en ole saanut aikaiseksi. Enkä tiedä onnistuisiko se tilaaminen, kun visaelectroni ei ainakaan Bundle Monsterille kelvannut. Joten nyt omistan edes muutaman Cheekyn laatan.

Kävin myös postissa, sillä yksi viime vuoden puolella tekemäni tilaus odotti siellä. Tilasin nimittäin muutaman Kleancolorin lakan Jeans.fi:stä. Valitettavasti aika moni haluamani lakoista oli loppu, mutta pakko oli silti tilata. (Etten rikkoisi sitten niin pahasti lakkalakkoa kun niitä haluamiani lakkoja tulee...) Täydennystä valikoimiin tulee kuulemma vasta vuoden alussa. Mutta löysin mä silti viisi ihanuutta itselleni kotiutettavaksi.Vasemma on kaksi holoa: Holo Chrome ja Holo Orange. Näitä voin tilata lisääkin, jos osoittautuvat hyviksi. Keskellä ainoa Chunky, joka haluamistani oli saatavilla eli Chunky Holo Fuchia. Sen vieressä hopeisia pieniä tähtiä sisältävä Silver Star ja oikealla ihan glitterpommi City Never Sleeps.

Esittelemättä on myös yksi jo ennen joulua minulle kotiutunut tilaus. Cesarsilta tilasin itselleni etukäteisjoululahjan ja se ehtikin kotiutua ennen kuin lähdin reissuun! Todella nopea toimitus siis matkahuollon kautta! Mutta en ehtinyt näitä kuvata ennen reissuun lähtöä.Tilasin DRK-C laatan, vaikka kirpaiseehan tuo hinta hieman. Mutta en voinut vastustaa noita kuvioita. Varsinkaan norsuja ja koiria...

Lisäksi tilasin Ruby Wings lakkoja, jotka vaihtavat väriä auringon valossa. Nämä olivat tarjouksessa. Ostin nyt alkuun kolme, mutta tahtoisin kyllä vielä lisää. Sorruin myös ostamaan vielä yhden Color Clubin tuoksuvan päällyslakan, koska ne maksoivat vain 5e kappale! Mä vaan yksinkertaisesti rakastan näitä. Tykkään kun kynnet tuoksuu kivalle. Ja ihan mielenkiinnosta ostin pienen purkin samettijauhetta. Nyt pitäisi päästä testaamaan... Niin ja leimasinmen sain kaupan päälle, iso kiitos siitä!Mitkä leimauslaatat on teidän suosikkejanne? Oletteko noita A-laattoja kokielleet? Entä DRK:n laattoja? Onko jollain kokemuksia Cheekyn laatoista? Kertokaa!

3 kommenttia:

 1. Miitin jälkeen olet taas yhtä laattaa rikkaampi ;D
  Kuten moni muukin miittiin osallistuvista.

  VastaaPoista
 2. kivat kynnet ,pitäs testata itekki ja ihania ostoksia

  VastaaPoista
 3. Mimosa: Arvaa vaan ootanko ihan hulluna! :D Ja sen takia en oo viitsinyt vielä mitään niistä Mimaxin xl-laatoista tilata, kun katotaan nyt eka mikä miitistä tulee. :)

  eekku: Kiva kun tykkäsit! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!