torstai 17. tammikuuta 2013

Nyt äkkiä Anttilaan!

Kävin eilen ostamassa paistinpannua Anttilasta ja satuin kävelemään poistotuotteita sisältävän pöydän ohi. Onneksi kävelin, koska kun huomasin eräät poistomyynnissä olevat tuotteet, meinasin alkaa hyppiä ja kiljua, niin innoissani olin, etten missannut tätä! Toisaalta olin tietenkin harmissani, että nämä nyt poistuvat kokonaan mynnistä. Sillä minusta nämä Sally Hansenin Salon Effects tarrat koko kynnelle ovat parhaita, mitä oon ikinä kokeillut. Ihan ehdottomasti! Ja tämä poistomyynti sitten tarkoittaa, ettei näitä enää kohta saa ostettua.Jäljellä ei ollut enää kovin montaa eri kuosia ja pitkään mietin, kuinka monta mä oikein kehtaan näitä ottaa. Tarrat maksoivat tosiaan alle puolet alkuperäishinnastaan ja satuin saamaan tuon käärmekuvioisen vielä 2e hinnalla, koska siitä puuttui jostain syystä viila & appelsiinipuutikku. Nyt jopa harmittaa, etten ottanut toista viiden euron paketti samaa kuosia, kun ne ois olleet yhteensä vaan 7e. Mutta nämä kolme pakettia siis hieman kalliimmalla kuin yhden paketin normi hinta, ei paha! Onko näitä alessa muissa Anttiloissa kuin täällä Kuopiossa?

Ja kerrottakoon vielä, että eilen toimitukseen siirtynyt Cesarsin tilaus oli jo tänään noudettavissa! Todella nopeaa toimintaa! Nyt on kasvatettu Color Clubien kokoelmaani sitten oikein urakalla... Moni poistomyynnin lakka mulla olikin jo ennestään (Covered in Diamonds, Revvvolution...) ja onneksi en jäänyt ilman mitään pitkäaikaista lemppariani, vaan sain kaikki ne puuttuvat ihanuudet, joita olen jo piiiitkään  suunnitellut hankkivani ja kuolannut näppikselle... :D Facen puolelta olen lukenut aika paljon harmitteluja, ettei ehtinyt tilata sitä haluamaansa lakkaa.Pari normihintaista holoa kyllä eksyi nyt tilaukseen mukaan. Mutta perustelin sen sillä, että tästä eteenpäin ois tarkoitus oikeasti olla ostolakossa kynsilakkojen osalta, eli oli vähän pakko pistää ne tähän tilaukseen. Eilen aamulla mulle vielä soitettiin, kun yksi alelakka oli päässyt loppumaan (jonka ostamista mietin pitkään, mutta päätin lopulta ottaa kun halvalla sai) ja mä sain sitten valita korvaavan lakan tilalle. Eikä haitannut, vaikka korvaava lakka oli vähän kalliimpi. Olinkin juuri sopivasti jättänyt tilaamatta yhden Winter affair kokoelman lakan, jonka nyt sitten otin mielelläni mukaan tähän tilaukseeni tilaisuuden salliessa.

Pakko kyllä kehua Cesarsin hyvää palvelua ja todella nopeaa toimitusta. Ja nykyisin siellä on aika paljon hyviä alenuksia kun vaan on silmä tarkkana. :)

5 kommenttia:

 1. Oooh! Kivan saaliin olet löytänyt :D
  Meidän Anttilassa ei ollut mitään muuta alessa kuin Mavalan ja Trindin lakkoja :/

  VastaaPoista
 2. Ihania lakkoja oot tilannu Cesarsilta<3
  Kivan näköisiä nuo tarrat myös:)

  VastaaPoista
 3. Mimosa: Meilläkin oli niitä Trindin ja Mavalan lakkoja, mut en niistä innsotunut yhtään niin paljon kuin noista tarroista. :)

  Kati: Jep, olivat kyllä monet lakat mielestäni vielä ihanampia näin livenä, kun niitä sai hypistellä. :) Tosi tyytyväinen olen saaliiseen, eikä ollut edes kamalan kallis setti kun melkein kaikki oli alennuksessa.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!