sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Lomaostoksien esittelyä

Alkuun täytyy muistaa nyt kertoa, että jatkossa kaikki blogin kommentit julkaistaan vasta kun olen ne hyväksynyt. Eli älä ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. Kommenttien julkaisussa voi hieman kestää, koska en joka päivä koneelle ehdi kommentteja hyväksymään. Otin tuon hyväksynnän nyt käytöön kun joihinkin postauksiin oli tullut ihmeellistä roskapostia, enkä halua niitä näkyville.

Mutta nyt niihin ostoksiin. Kävin siis joululomalla hieman Tampereen suunnalla katsastamassa alennusmyyntien tarjontaa ja tämmöisiä juttuja sieltä tartti mukan...

Gina Tricotista löytyi leopardikuosiset housut......ja leopardikuosinen mekko, joka onkin nähty jo päälläni esim kynsimiitissä......sekä pari perustoppia. Koko setti maksoin about 50e, joten ei paha. :)Shoppailun päätarkoitus oli löytää mulle uudet hyvät tanssikengät pienellä korolla ja nää on nyt semmoiset, että voin pitää näitä muutenkin vaikka jossain juhlissa tms ja ei muuten tuu jalat kipeeksi, kun näillä on hyvä seistä tai tanssia. Testiinkin kengät jo pääsivät, sillä viikolla 3 tanssittiin korkokengillä koulussa.H&M:ltä ostin vielä alesta yhdet värikkään housut lisää ja sukkahousut.2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!