torstai 24. tammikuuta 2013

Normipäivä

Tänään on ollut aikamoisen tanssintäyteinen päivä. Aamulla olin jo klo8 (!!!!!) pitämässä tanssituntia 9lk:n tytöille. Ei ihan helppo suoritus, koska oon tottunut siihen, että koulu alkaa ysiltä. En tajua, miten joskus lukioaikaan jaksoi mennä kouluun normaalistikin kasiin? Se on ihan kauheen aikaisin. :D

Kuvituksena on muuten pari randomia kuvaa muutaman vuoden takaa Kälviältä. Suvi nämäkin otokset on kuvannut. Ja voi kun tuli ikävä tuota upeaa vuotta ja niitä kaikkia ihania ihmisiä kun selailin noita kuvia...Mutta siis, päivä jatkui koirien pikalenkityksen jälkeen nykytanssitunnille ja sieltä ruokailun kautta improon. Meillä on tällä viikolla ollit Sari Hannula vierailevana opettaja sekä nykyssä että improssa. Sari oli viimeksi opettamassa meitä joskus ykkösellä. Ja silloinkin meillä oli improa. Nyt nykyssä tutustuttiin Limón-tekniikkaan. Neljässä päivässä tuli paljon infoa ja olisi ollut kyllä mielenkiintoista jatkaan vielä pidempäänkin. Harmi kun huomenna on pedapäivä (eli pelkkää teoriaa koulussa) ja tanssitreenit Sari Hannulan kanssa päättyivät tänään.

Kevät on alkanut kivasti, koska meillä on ollut heti paljon vierailijoita. Viime viikolla treenattiin korkokengillä tanssimista Outi Martikaisen kanssa ja työstettiin erästä koreografiaa, jota treenattiin Outin edelliselläkin vierailulla. Viikon saldona oli kaksi melkein esitysvalmista koreografiaa, ei yhtään huonosti minusta. :)Palataanpa sitten tähän päivään. Ysiluokkalaisten tanssittamisen ja nykyn & impron jälkeen ehdin käväistä kotona jälleen sen verran että koirat pääsivät ulos. Sitten oli aika lähteä pitämään pari Zumba-tuntia, joita sijaistan nyt alkukevään. Zumbaamisen jälkeen kävin kotona hieman syömässä ja suuntasin vielä pitämään 90min nykytanssitunnin! Tunti loppui ysiltä ja siitä sitten kotiin suihkuun ja taas koirien kanssa ulos. Siinäpä hurahtikin sitten noin vain yli 13h tästä vuorokaudesta! Onneksi ei ole ihan joka päivä näin paljon hommaa! Mielestäni olin ansainnut pienen palkinnon ja onneksi sitä varten kotoa löytyikin pari donitsia! :)Tällä hetkellä kiireitä riittää, koska teen mm. kahta harjoittelua päällekkäin koulussa. Torstaiset nykytanssitunnit ovat avoimen AMK:n ja ovat sivuaineharjoitteluni. Tiistaisin pitämäni jazz-tanssi on taas pääaineharjoitteluni. Harjoitteluni loppuvat hiihtoloman jälkeen ja sitten onkin harjoitteluista enää jäljellä päättöharjoittelu! Sen on tarkoitus alkaa sitten syksyllä... Vähiin käy ennen kuin loppuu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!